Ние с БСП очевидно имаме не просто различия, а разширяващи

...
Ние с БСП очевидно имаме не просто различия, а разширяващи
Коментари Харесай

Иванов: Шансовете да окажем подкрепа за правителство с третия мандат само намаляват

Ние с Българска социалистическа партия явно имаме не просто разлики, а разширяващи се разлики. Виждаме, че Нинова стартира да заема позиция, че нямало късмет и смисъл България да влиза в Еврозоната на 1 януари 2024 година Това за нас е извънредно значим приоритет. Считаме, че България има потребност от държавно управление, което има упоритостта ясно да сложи тематиките за сигурността, интеграцията в Еврозоната като приоритет.

От това, което слушам като поръчки, възможностите ние да окажем някаква поддръжка на такова държавно управление единствено понижават. Това сподели съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов в коридорите на Народното събрание, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Иванов разяснява, че те са 20 депутати от общо 240. " Математически нашата позиция не е определяща, само че като виждам обстановката, - отиваме на избори, и държанието на политическите сили го демонстрира ", изясни той и добави, че от партията ще вземат участие в градивни диалози, само че към момента не са получили покана от Българска социалистическа партия. " Не знам тъкмо какво си показва Нинова от тази среща, няма да скрия, че наподобява по-скоро като пиарска опаковка, с цел да се прикрие, че мандата е изначално жертван. Ако някой искаше да има държавно управление трябваше да се случи друго ", означи Иванов.

Той разяснява и обстановката към Nexo и уточни, че на България й би трябвало ясна система за финансиране на обществените партии. Иванов изясни, че това, което техните гласоподаватели ще чуят, че те са заявили всичко, били са обществени и транспарантни. " Ние сме положили всички старания, които се изискват от закона да се финансираме от физически лица, всички заявления да бъдат там. Разбирате, че в случай че се опитваме да събираме информация да вземем за пример къде работят въпросните донори, това опонира на законите свързани със отбрана на информацията. ", сподели още той./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР