Ние разбираме как да се обличаме, за да създадем впечатлението

...
Ние разбираме как да се обличаме, за да създадем впечатлението
Коментари Харесай

Гардероб Anti-age: 7 заповеди на жените, които изглеждат по-млади от възрастта си

Ние разбираме по какъв начин да се обличаме, с цел да създадем усещането за млада добре поддържана жена, какво да облечем, в случай че няма време да обмислим комплициран облик заран и по какъв начин да разберем, че аксесоарът има повдигащ резултат.

1. Използвайте това, което ви кара да се чувствате красиви.

Изпълнете живота си с това, което ви носи наслаждение: срещайте се с обичаните си хора, разхождайте се в красиви паркове, носете облекла, които ви карат да се чувствате удобно. Спокойната жена е красива жена.

Носете облекла, които ви карат да се чувствате красиви. Снимка от отворени източници.

2. Покажете с какво се гордеете

Изграждайте облици към това, което харесвате най-вече в себе си. Не е нужно да носите провокативни мини и изрязани топове, с цел да покажете стегнатия си стомах, тънката талия или тънките и загорели крайници: роклите с опаковки, сбитите бодита и дънките с висока талия наподобяват ненатрапчиви, само че основават уау резултат.

Не се опасявайте да покажете най-хубавата си страна. Снимка от отворени източници.

3. Изберете дънки до пода

Самосъзнанието е по-важно от всевъзможни външни данни, само че има трикове, които ще ви оказват помощ да наблегнете достолепието на фигурата. Комбинацията от дълги дънки и обувки работи безупречно – ще се почувствате на върха във всяко отношение.

Дънките до земята ще създадат краката ви да наподобяват безкрайни. Снимка от отворени източници.

4. Комбинирайте текстури

Френското предписание „ колкото по-просто наподобява, толкоз по-скъпо наподобява “ работи, само че „ просто “ не е синоним на формулата „ тениска + дънки “. За да създадете статутно облекло, което желаете да задържите очите си, измислете контрастиращи комбинации от памук, вълна, деним, коприна и кашмир.

Различните текстури могат да създадат едно просто изображение забавно. Снимка от отворени източници.

5. Носете монохромни

Комплекти в една гама са отвън трендовете и времето. Те наподобяват стилни и замислени, само че не изискват да прекарвате повече от пет минути в дрешника.

Ето какво споделя стилистът на програмата Fashion Sentence Марианна Елисеева за монохрома: „ Монохромният външен тип е най-лесният за осъществяване. Рецептата е елементарна: имате потребност от неща от нюанси на един и същи цвят с друга плътност и температура. За да извършите изображението небанално и да не наподобява като работа на отличен възпитаник, тествана до най-малкия подробност, заложете на неща с причудливи форми и разнообразни текстури.

Монохромните изображения постоянно наподобяват забавни и скъпи. Снимка от отворени източници.

6.Добавете аксесоари

Скъпа чанта, първокачествен кожен колан и смели бижута предават статус, самодостатъчност, безкомпромисност и подигравка – всички най-красиви атрибути на зрелостта.

Начинът да ревизирате дали едно колие или чифт обеци ви подхожда е като ги пробвате и наблюдавате вътрешната реакция. Ако нещото е „ единственото “, ще желаете да се протегнете, да изправите плещи и да се усмихнете на себе си в огледалото: същински лифтинг резултат.

Понякога аксесоарите играят по-важна роля в облика от всичко друго. Снимка от отворени източници.

7. Изберете прическа

Начинът, по който е рамкирано лицето ви, дефинира резултата, който има наличието ви в стаята. Форма, която ви подхожда (например равномерна коса с идентична дължина или обемен фасул с каскада), свежа кройка и подреден жанр значат повече от елегантна рокля или елегантни обувки.

Косата е нашата горделивост. Добрата прическа е също толкоз значима за основаването на облик, колкото и стилните облекла. Снимка от отворени източници.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР