Ние провеждаме собствено разследване по случая с ареста на кмета

...
Ние провеждаме собствено разследване по случая с ареста на кмета
Коментари Харесай

Зеленият PR на Иванчева топи посредника Дюлгеров, кметицата била света вода ненапита!

Ние организираме лично следствие по случая с ареста на кмета на " Младост ". Не имаме вяра на Комисията за противопоставяне на корупцията и профилираната прокуратура, защото им нямаме доверие.

Резултатите ни до в този момент демонстрират, че това е квалифицирано набеждаване от проведена незаконна група. Това сподели Петър Кърджилов, PR на кметицата на регион " Младост " Десислава Иванчева, Петър Кърджилов, който публично е член на Националния съвет на Политическа партия „ Зелените “ , в ефира на bTV.

По думите му досега не е бил даден отговор на въпроса за какво не са били арестувани на място. „ Не беше позволен юрист на Иванчева, не е участвал и по време на изземването на главното доказателство - парите. Прокурорите не са събрали нужните доказателства. Има разминаване в датите – пожелан е откуп на 14 април, а парите отиват в прокуратурата на 4 април.

Категорични сме, че това е една измислена история. Няма никакви записи и СРС-та “, уверени са бранителите на Иванчева. Кърджилов изясни, че изнудваният бизнесмен Ваклин лъже. На въпрос за какво в дома на Иванчева са открити документи на строителни компании, които са забавени, Петър Кърджилов съобщи: „ Няма такива документи. Това са неистини. Това са обвинявания хвърлени във въздуха “.

„ Иванчева води политика на обществена отговорност. Петко Дюлгеров е бутнал парите в колата. Той е участник в проведената незаконна група, в която вземат участие и Комисията за противопоставяне на корупцията и профилираната прокуратура “, сподели PR-ът на кметицата на регион " Младост ".

По думите му майката на Иванчева е в рецесия, доста мъчно понася това. „ Дъщерята на Биляна Петрова е в меланхолия и не излиза. Последствията за фамилиите и на двете са огромни “.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР