„Ние преминахме през огромни кризи – при COVID те не

...
„Ние преминахме през огромни кризи – при COVID те не
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Политиката не е шоу! ИТН хвърлят България в хаос заради парите за пътищата

„ Ние преминахме през големи рецесии – при Коронавирус те не излязоха от държавното управление, тъй като нямаме здраве, инфлация - те не излязоха от държавното управление, тъй като имахме проблеми в енергетиката и поради цените на силата, войната в Украйна - те не излязоха от държавното управление поради политиката ни към Украйна или към Русия. Решиха да излязат от държавното управление поради какво? Пътищата на България. Те желаят колосална цифра от 6 милиарда, които да бъдат изхарчени тази година за пътищата и това е повода те да хвърлят България в безпорядък. Аз в действителност недоумявам какво седи зад това “, сподели той.

По думите му Има Такъв Народ за следващ път отхвърлят да поемат отговорност: „ Видяхме го предишното, лято виждаме го още веднъж – като не ми харесва си потеглям, но политиката не е шоу “.

„ Българският парламент взема решение българския бюджет, когато одобрихме бюджета за 2022 година, казахме ясни, това е капиталов бюджет. Сегашната актуализация споделяме ясно, че е за битка с рецесията. Този парламент е витално нужен на България, с цел да можем да преодолеем рецесията, с цел да можем да повишим пенсиите, по-късно да можем да продължим с енергийните ограничения за бизнеса и за семействата. Не забравяйте, че идва и проекта за възобновяване, и резистентност “, уточни Даниел Лорер и добави: „ Без Народното събрание, който „ ИТН “ де факто желаят да хвърлят на боклука, ние не можем да създадем промените “.

„ При Има Такъв Народ следим сценаристка динамичност през цялото време, и в случай че първоначално ние давахме заем на доверие, че това е техният жанр, те по този начин са привикнали да работят и ние можем да вървим напред, тъй като България има потребност от болшинство, което да я тласка напред, а не да я дърпа обратно, с времето се оказа че, Има Такъв Народ не желаят да работят по този метод “, разяснява още министърът.

„ Важното за българския гласоподавател сега е да разбере че цялата групировка на Слави Трифонов – Има Такъв Народ, не работи за ползите на България. В момента тези хора съзнателно стопират работата на българското държавно управление поради парите на пътищата - да хвърлиш страната в безпорядък поради това е немислимо “, означи Даниел Лорер.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР