Ние предварителни разговори не водим. Ако спечелим - премиер ще

...
Ние предварителни разговори не водим. Ако спечелим - премиер ще
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Ако спечелим - премиер ще е експерт, пълна противоположност на Борисов

Ние предварителни диалози не водим. Ако спечелим - министър председател ще е специалист, цялостната диаметралност на ръководството преди Служебното държавно управление. Не ми е редно счетоводител да оглавява енергийното министерство. Христо Иванов ни има телефоните, тъй като е гостувал в Шоуто на Слави. Това съобщи в ефира на Нова телевизия зам.-председател на "Има подобен народ ", лидер в Пловдив- град и Пловдив- област Тошко Йорданов.

Министерство на вътрешните работи се оправя доста по-добре, в сравнение с послените 11 години, безапелационен е той.

При нас властта и мандата не са самоцел, би трябвало работа, съобщи Йорданов.

По думите му, в случай че българският народ желае смяна, желае държавно управление и желае измененията, стартирани от служебния кабинет да продължат – би следвало всички да излязат и да гласоподават.

"Хората би трябвало да гласоподават по този начин, както го усещат. Надявам се не за някоя от партиите от статуквото ", уточни той.

"Надявам се хората да гласоподават и да гласоподават. Надявам се да осъзнаят, че измененията се случват единствено през избори ", безапелационен беше Йорданов и добави: "Ние знаем по какъв начин ще постъпим при всеки един вероятен вид. Ще постъпим отговорно ".

"За да има устойчиво държавно управление, приказваме чисто теоретично – дали ще е на една партия или на три партии – би било добре да има най-малко 121 депутати от тези партии. Ние, както към този момент декларирахме, коалиция с партии на статуквото няма да вършим ", отсече още той.

Що се отнася до думите на Слави Трифонов за Васил Божков, че е добър човек, казани преди 2012 година в изявление, той съобщи: "Божков не ви ли се водеше спонсор на малкия екран и нямаше ли излъчвания при вас? Не се ли водите свързани лица по закона "Магнитски ". През 2012 година господин Божков бе просто предприемач, не го познавам и не си приказвам с него.

На въпрос коя е най-голямата неистина, която е чул от политик, Йорданов съобщи, че това е изказванието за аранжираното шкафче на Бойко Борисов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР