Ние предложихме такъв вариант, който не се прие - сега,

...
Ние предложихме такъв вариант, който не се прие - сега,
Коментари Харесай

Борисов: Инатът на „Продължаваме промяната“ ни връща в началото

„ Ние предложихме подобен вид, който не се одобри - в този момент, копирайки ни, оферират същото. Техният дебелоглав ни връща първоначално “. ТакаБорисов разяснява оферти документ от " Продължаваме промяната ", който ще бъде гласуван до края на седмицата в Народното събрание.

„ Вътре са написани неща, доста от тях безконтролно, тъй като тези хора към този момент 2 години са министри, министър председатели и можеше доста от тези неща да са в доста работна фаза или даже приключени “, добави водачът от централата на ГЕРБ.

На диалозите с кандидат-премиера на „ Продължаваме промяната “ Николай Денков пристигнаха единствено от Българска социалистическа партия, „ Демократична България “ и „ Български напредък “. Денков насочи покана към всички парламентарно показани партии, само че от ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “ отхвърлиха да се явят.

Поводът за срещата беше квалифицираната от „ Продължаваме промяната “ декларация с 4 целта от национално значение, която ще бъде импортирана в Народното събрание като план на решение.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР