Ние предизвикахме кризата в цената на горивата. Накарахме всички наши

...
Ние предизвикахме кризата в цената на горивата. Накарахме всички наши
Коментари Харесай

Младеж на ГЕРБ: Взех бидона за зеле на дядо ми, за да предизвикам криза

" Ние предизвикахме рецесията в цената на горивата. Накарахме всички наши младежи в цялата страна да пълнят гориво - съобщи Николай Алгафари от младежката организация на ГЕРБ. - Аз се скарах с дядо си, тъй като изпразих нашия бидон с кисело зеле и го изпълних с бензин. "

Това беше реакцията на ГЕРБ след изявлението на премиера Кирил Петков, че младежката организация на ГЕРБ е провокирала суматохата по бензиностанциите с платена акция във фейсбук.

" Ние сме отговорни за рецесията с тока. Нашите членове младежи поддържат своите електроуреди включени непрекъснато и по този начин провокирахме рецесията с тока ", съобщи различен юноша.

" Ние изпратихме господин Свиленски на Шипка, с цел да освирка господин Кирил Петков ", сподели трета дама от същата партия.

Само се пробвайте да си отговорите какво ще стане, в случай че не младежите, ами цялата партия се ангажира с това, заключи зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев. Той съобщи, че в първите часове след рецесията в горивата техният съпартиец и някогашен зам.-министър на енергетиката Жечо Станков във видео е призовал хората към успокоение и че горива има.

Такова видео в действителност е имало, демонстрират следи в гугъл, само че упоритите старания на репортерите на Клуб Z да го открият се оказаха напразни. Вероятно е било изтрито скоро след публикуването му, тъй като очевидно не е съответствало на партийната линия.

Що се отнася до платените изявления от фейсбук страници на ГЕРБ със фотоси от опашки пред бензиностанции, Дончев сподели, че това е работа на опозицията - да намира недостатъци на властта.

Делян Добрев съобщи, че държавното управление реагира несъответстващо, вместо да пуснат гориво цена от държавния запас на два лв.. Той добави още, че чака да разбере кой е продал през нощта газ на половин цена в първите часове на войната.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР