Ние получихме покана от Христо Иванов и Кирил Петков за

...
Ние получихме покана от Христо Иванов и Кирил Петков за
Коментари Харесай

Нинова отряза ППДБ за Конституцията: Канят ни и нас – трябват им гласовете ни, но ни губят времето с датите на празниците

Ние получихме покана от Христо Иванов и Кирил Петков за конституционните промени. Нужни са им нашите гласове. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на изключителна конференция във Варна.

 

„ Отговорът ни е, че в случай че се събират за смяна на националния празник от 3 март на 24 май, няма смисъл да си губим времето. Ние сме бяхме подготвени да водим смислени диалози “, сподели още тя пред БНР.

 

„ Това, че сложиха националния празник преди всичко обезсмисли диалога. Дайте да се съсредоточим върху бюджета, върху Плана за възобновяване и да свършим нещо положително за България “, прикани Нинова.

 

Тази конституция би трябвало да важи, в случай че се промени, за 50 години напред. Не може в този момент като са на власт да се промени. Защо не сложат ограничаване на мандатите за депутати, а поставят за кметове. Нека дадат персонален образец. Да лимитират личния си безконечен мандат в Народното събрание, уточни още тя.

 

pik.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР