Ние положихме доста усилия да станем рано сутрин и да

...
Ние положихме доста усилия да станем рано сутрин и да
Коментари Харесай

Изложи се в ефир! Щерката на Орхан Мурад не четяла, спомняла си за Ботев, но не и какво е написал!

Ние положихме много старания да станем рано заран и да разгадаем този жизненоважен въпрос. Бих дал отговор на нейните фенове със " здравейте, веселя се, че ви има и подкрепяте Сузи ". На другите споделям, че би трябвало да одобряват, че това е шоубизнес и едно малко момиче желае да бъде видяно и е провокативно, с цел да наложи името си. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " Орхасн Мурад, разяснявайки скандалната ария на 14-годишната си дъщеря Сузи. " Текстът беше друг, само че са го сменили. Нали знаете, кой текст завоюва премиите на БГ радио - за петте кенефа. Не съм индивидът, който ще съди. Както е споделил Господ, който е непогрешим да хвърли камък. Само посредством провокация може да пробие някой в България. На мен не ми наподобява нито на годините, нито престижа, който имам да върша такива неща. Десетки стойностни неща съм правил и медиите обаче не обръщат внимание ", добави той.

Освен музика желая да се занимава и с гримьорство и фризьорство. Бях сама у дома, беше ми скучно и си крещя " Хайде ся, листчето и химикалчето ". Текстът е мой ", сподели Сузи, която заби на въпрос от какво може да е обладана госпожица на 14 години. " От доста неща ", поде тя, само че бе прекратена от Орхан Мурад, който отсече " От фантазии е обладана. "

" Учителките ме поздравяват. Сега ще съм с нови съученици. Ще изучавам в професионални гимназия, ще аплайвам с грим, в действителност към този момент съм призната. Не обичам да чета обаче, избирам да виждам филми, мога да виждам всичко, зависи от настроението. Не чета, чела съм, само че в този момент към този момент не. Нямам обичана книга. От българските създатели съм чела на Христо Ботев неща, не мога да се сетя в този момент за нещо, само че съм чела. Не се съпоставям с никого, аз съм себе си и върша това, което ме кара да се усещам добре. От международните поп реализатори одобрявам най-вече Шакира, Бионсе и Риана. Те са ми модел за подражателство. Негативните мнения в обществените мрежи дори ме стимулират. Ще не преставам в същия дух ", приключи Сузи.



" Не бих я подкрепил, в случай че се промени като персона. Ако е такава, каквато аз съм я възпитал, бих я подкрепил за всичко по всевъзможен метод. Вечер обсъждаме всичко. Сузи е доста мощен темперамент и преследва задачите си. Опитваме се да балансираме нещата, като всички родители ", сподели артистът и посъветва щерка си да се вслушва повече в неговите препоръки.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР