Ние полагаме максимални усилия да има диалог между местната, изпълнителната

...
Ние полагаме максимални усилия да има диалог между местната, изпълнителната
Коментари Харесай

Цветанов: Търсим възможност за решаване на проблемите и за създаване на работни места за хората с увреждания

Ние поставяме оптимални старания да има разговор сред локалната, изпълнителната и законодателната власт и да търсим опция за решение на проблемите и за основаване на работни места за хората с увреждания.

Това написа на персоналната си страница във Facebook ръководителят на предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Ето какво още показа той:

"Ние желаеме поддръжката на жителите на 26 май, с цел да продължи да има непоклатимост в страната и да се възползваме от европейската взаимност. Колкото са повече стойностните хора в Екологичен потенциал, които принадлежат към огромното европейско семейство на ЕНП - толкоз по-голяма поддръжка ще имаме и като страна и ще успеем да осъществяваме всички планове, които сме почнали. За мен е извънредно значимо, че локалната власт в Свищов работи доста интензивно и с положително взаимоотношение с държавната власт може да има повече забележими резултати. Програмата "Региони в напредък " даде опция образът на града да бъде изменен и ние поставяме старания това да се резервира, с цел да има повече вложения в общината.

Това заявих през днешния ден при визитата си в свищовското ТПК „ Милан Василев “. Предприятието дава претовареност на над 80 души, множеството от които са хора с трайни увреждания.

С присъстващите на срещата споделих, че съм щастлив по какъв начин се основават условия за претовареност на хората с увреждания, с цел да се усещат пълноценни български жители. Уверих ги, че държавното управление на премиера Борисов ще продължава да развива стопанската система, с цел да може с държавни средства и с поддръжката на европейската взаимност да се усъвършенства стандартът на хората в неравностойно състояние ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР