Ние от ВМРО категорично продължаваме да настояваме да се предприемат

...
Ние от ВМРО категорично продължаваме да настояваме да се предприемат
Коментари Харесай

ВМРО към Радев: Вземете страна и накарайте кабинета си да приравни антителата към зеления сертификат

Ние от Вътрешна македонска революционна организация изрично продължаваме да настояваме да се подхващат съответни ограничения и да спре това принудително опълчване на обществото. Очевидно е, че има доста хора, които са прекарали ковид и имат даже повече антитела от тези, които са даже с трета доза от имунизацията. Ако не чувате какво Ви споделят хората, то най-малко чуйте лекарите, които поеха най-големия удар от пандемията. Голям % от тях го прекараха и имат построен имунитет. Защо в този момент точно тях принудително заставяте да се „ бодат “ или тестват всеки ден, с цел да избавят болните?  

Добре, не чувате и тях, то тогава за какво не желаете да чуете математиците, които настойчиво от няколко месеца приказват с цифри за хората, които не са в така наречен Ви система за вписване на ковид-болните, само че са го прекарали или сега боледуват? Това са хора, които при съществуването на проучване, могат да се окажат с нужното количество антитела, които ги защищават.  
 Вътрешна македонска революционна организация за решението на Екологичен потенциал да разгласи Полския арбитражен съд за противозаконен: Днес е Полша, на следващия ден сме ние! Вътрешна македонска революционна организация за решението на Екологичен потенциал да разгласи Полския арбитражен съд за противозаконен: Днес е Полша, на следващия ден сме ние!
Конституционният арбитражен съд в Полша бе разгласен от Европейския парламент за противозаконен. Двама са българските представители, които гласоподаваха...

Г-н Радев, 

Обръщаме се към Вас, тъй като разбираме, че по-късно (в 12.00 ч.) Вие събирате на „ Дондуков “ 2 министри от служебния кабинет поради рецесията, която те самите позволиха да излезе от надзор с бездействието си или с безредните си ограничения, които изправиха българите едни против други.  

Сега е моментът да деянията държавническо държание, да освободите провалилия се здравен министър Стойчо Кацаров и да свалите публичното напрежение, като въведете система за признание на антителата, потвърдени по съответния, посочен от лекарите ред, като самобитен QR код за свободен достъп на хората до публичния живот на страната. Сега е моментът да наложите нужните ограничения и на чиновниците в държавната администрация, тъй като това е другата демаркационна линия, която неуместните ограничения на Кацаров прокараха. За лекарите, хотелиерите и ресторантьорите – наложителна ваксина, за държавната администрация – не. Питаме още веднъж за какво?  

Неслучайно българският представител в Екологичен потенциал Ангел Джамбазки пусна тъжба против това неуместно решение до Върховен административен съд и се опълчи на зеления документ и в Брюксел. Дискриминационно е. Лишава хората от съществени човешки права. Не се прави по този начин. Не го ли разбрахте? 
 Вътрешна македонска революционна организация празнува 128 години пред Паметника на починалите революционери от Македония, Беломорска Тракия и Одринско Вътрешна македонска революционна организация празнува 128 години пред Паметника на починалите революционери от Македония, Беломорска Тракия и Одринско
На 23 октомври 2021 година се навършват 128 години от основаването на родолюбивата, българска, патриотична организация Вътрешна македонска революционна организация, оповестяват от прочие..

Ето за какво още веднъж настояваме най-малко да приравните хората с нужното количество антитела, потвърдени по съответния, посочен от лекарите ред, с тези които са регистрирани като преболедували в системата към тези, които са имунизирани.

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР