Ние от Възраждане“ не признаваме това правителство. То не е

...
Ние от Възраждане“ не признаваме това правителство. То не е
Коментари Харесай

Костадинов призова поддръжниците на „Възраждане“ да обявят гражданско неподчинение

Ние от „ Възраждане “ не признаваме това държавно управление. То не е българско държавно управление, то не съставлява българския народ и личните си гласоподаватели, сподели водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов пред симпатизанти, които стачкуват против кабинета " Денков-Габриел “ пред постройката на Народното събрание.

По-рано през днешния ден 49-ото Народно заседание избра новото постоянно държавно управление с министър-председател Николай Денков.

Той прикани поддръжниците на „ Възраждане “ да не признават новоизбраното държавно управление – „ обявете гражданското непокорство, не изпълнявайте заповедите на тези нарушители “. Според него „ бъдещият обвинен Денков няма по какъв начин да бъде министър-председател, той съставлява единствено и само американския дипломат “.

Костадинов прикани симпатизантите на партията да дойдат още веднъж на митинг в събота в 12:00 часа. „ Нека ясно и изрично покажем и кажем, че няма да допуснем България да бъде повече ръководена извън, въпреки че сега това се случва, за жалост “, съобщи Костадин Костадинов.

Лидерът на „ Възраждане “ заяви още, че през днешния ден е завършила инспекцията на подписите, предоставени на ГРАО, и от вкараните 604 хиляди подписа за привикване на референдум за опазване на българския лев, повече от 470 хиляди, съвсем половин милион, са годни. „ Оттук насетне влизаме в процедура, която би трябвало да завърши до юни месец за привикване на референдум “, добави Костадинов.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР