Ние от TBI Bank разбираме мащаба на колективното предизвикателство, с

...
Ние от TBI Bank разбираме мащаба на колективното предизвикателство, с
Коментари Харесай

TBI Bank дарява 100 000 лева за медицинските нужди, породени от пандемията COVID-19

Ние от TBI Bank разбираме мащаба на груповото предизвикателство, с което се сблъскваме в международен мащаб, и в главните страни на нашата активност – България и Румъния. Ние сме наясно с голямата отговорност, която носим, ​​така че нашите клиенти ще могат да разчитат на нашата поддръжка във времена на икономическа потребност.
Знаем обаче, че пандемията COVID-19 докара до изключителна здравна обстановка. Здравните системи са изправени пред невиждани провокации във връзка с съоръжение и медицински служащи. За да го кажем по-директно – хората, застанали на първа линия в битката против пандемията, се нуждаят от нашата поддръжка. Разбира се, всички те са в нашите мисли и молебствия, само че тяхната всеотдайност би трябвало да бъде подкрепена.
TBI Bank подарява 100 хиляди лв. за покриване на непредвидените медицински потребности на здравните системи в България и Румъния. Тъй като желаеме да подсигуряваме, че средствата ще имат въздействие, нашият метод ще бъде да предоставим характерно съоръжение на нуждаещи се институции.
„ Днес разчитаме на същинските герои, работещи денонощно в лечебните заведения за благосъстоянието на нашите общества. Медицинските служащи носят голяма тежест на раменете си – ние от TBI Bank можем единствено да се надяваме, че нашето непретенциозно подаяние ще бъде от изгода за тях “, казва Питър Барон, изпълнителен шеф на TBI.
За следващ път подчертаваме, че общата ни първа и съществена грижа е да предпазим всеки – нашите клиенти, хилядите ни чиновници, фамилиите и околните ни и нашите общества. Всички знаете, че можете да разчитате на нас. Пазете се! Заедно ще преминем през това предизвикателство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР