Ние от ПП-ДБ ги разбираме. Това са хора, които се

...
Ние от ПП-ДБ ги разбираме. Това са хора, които се
Коментари Харесай

Кирил Петков зове за диалог между протестиращите миньори и правителството

Ние от ПП-ДБ ги разбираме. Това са хора, които се опасяват за своите приходи и за своя район. Но желая да кажа ясно, че най-хубавият метод да се позволяват проблемите е, когато се седне на една маса. Акад. Денков подаде своята ръка и съгласно мен както земеделците го направиха, по този начин и те би трябвало да го създадат.

Това съобщи на брифинг в Народното събрание съпредседателят на ПГ на " Продължаваме промяната - Демократична България " Кирил Петков, представен от Novini.bg.

Чух, че има хрумвания протестиращите да се срещат с обособени политически партии. Повечето от техните претенции са в пълномощията на изпълнителната власт. Ние от ПП-ДБ сме подготвени да се седне в някакъв общ формат дружно с акад. Денков, в случай че се се предложи от държавното управление, само че в действителност тук би трябвало да се седне сред протестиращите и държавното управление, тъй като, в случай че от обособени политически партии стартират да се срещат с протестиращите, това може единствено да политизира митинга. Пред локални избори сме и в случай че има срещи с обособени политически партии, единствено ще се подвигат лозунги, няма да се стигне до решение, означи Петков.

Затова моята рекомендация е да се седне допустимо най-скоро на масата на договарянията. Това е единственият метод да се движим напред дружно, сподели още съпредседателят на ПП-ДБ./факти.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР