Ние от първия ден казваме, че тази страна може да

...
Ние от първия ден казваме, че тази страна може да
Коментари Харесай

Чолаков за коалиция с ДБ: На един добър път сме

" Ние от първия ден споделяме, че тази страна може да се ръководи единствено с консеснуси. Факт е, че с " Демократична България " ние нямаме несъгласия по нито един въпрос. Ние нямаме никакви предразсъдъци и можем да влезем в диалог с тях. Мисля, че сме на един добър път ", това съобщи през днешния ден Радомир Чолаков пред Българска национална телевизия във връзка съставянето на държавно управление в коалиция с Демократична България.
Прочетете още
Чолаков сподели също, че единствената разлика сред тях се състои във вижданията за правосъдна промяна. По думите му ГЕРБ-СДС счита, че стигне ли се до тази промяна, в нея не би трябвало да се встъпва с внезапни дейности.

" Ако там търсим по-широка консултация мисля, че можем да реализираме положителни резултати ", добави той.

" Най-лесният метод да се взриви Народното събрание е някой да влезе и да каже Рашков е началник на КПКОНПИ, а сега страната има потребност от успокоение ", съобщи Радомир Чолаков. 

По въпроса за новия министър ръководител, той удостовери: " Категорично нямаме име на министър ръководител. Нека да оставим вратите отворени. Чакаме сряда да мине и се стартира същината на нещата. "

По мотив наличието или отсъствието на дипломат Митрофанова, Рашков съобщи:

" Аз мисля че Рашидов изрази свое частно мнение, което беше спекулирано от медиите като огромна вест. На мен ми беше по-интересен дебатът на контактната група дали Митрофанова да бъде или не.

Много държа на престижа ни като държава  и  всички политически партии трябваше да приказват с страната в един глас, тъй като това е държавна позиция. Ние доста бързаме да приказваме от време на време, младите партии си играят на по-по-най. Добре е в идващите случаи да се съветват тези въпроси " също изясни той.  

Относно държавното управление на Кирил Петков, Чолаков добави, че Политическа партия и Демократична България няма по какъв начин да сформират държавно управление, тъй като са доста разнообразни между тях.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР