Ние от НОД сме политическа формация, която иска да решава

...
Ние от НОД сме политическа формация, която иска да решава
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Партиите олевяха

Ние от НОД сме политическа групировка, която желае да взема решение проблеми. През годините съм правил две съвещания за проектирането и построяването на Автомагистрала „ Хемус “. Защитих медицинския център Дебелец и той към сегашния миг работи. Това съобщи Цветан Цветанов от НОД в студиото на „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия.

Основният конкурент на НОД е лявото: „ Всички тези, които се пробват да размият това, те са задкулисието. Нашата цел е да нареждаме дясното и да кажем, че би трябвало да има мощна осведомителна акция за пандемията “.

По думите му има липсва на политическо водачество през последните две години и това води до безпорядък в ръководството на пандемията.

„ Ние нямаме доверие в българските институции, а желаеме да имаме парламент и държавно управление, което да се възползва от опциите на Европейски Съюз. Ние ще се окажем единствената страна в Европейски Съюз, която няма да се възползва от средствата на Европейски Съюз за възобновяване. Финансово програмният интервал за страната ни няма да е 7 години, а 5 “, изясни Цветанов.

„ Всичко е олевяло и заложило на популизъм. Няма групировка, която да има десен профил. Ние сме за тези, които са в трудоспособна възраст да работят, а не да крадат пари от българските пенсионери “, безапелационен беше той.

Той сподели, че към момента не може да се приказва за съдружни съглашение: „ Ние сме за дясна платформа. Чудим се за какво други десни обединения не се причислят към НОД “

По думите му страната е в доста комплицирана обстановка, тъй като при всеки един избор разпоредбите се трансформират. Цветанов похвали акциите против пазаруването на гласове.

Според него политиците от НОД са посочили във времето, че са защитавали публичния интерес: „ Аз не съм излизал от дейната политика. Винаги съм залагал на дясното. Дясното в последните години отстъпва “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР