Ние от КНСБ обмисляме да предложим вариант всички небитови потребители,

...
Ние от КНСБ обмисляме да предложим вариант всички небитови потребители,
Коментари Харесай

Пламен Димитров: Депутатите да вземат разработката за енергийна бедност и да я вкарат в употреба

Ние от КНСБ обмисляме да предложим вид всички небитови консуматори, които са обществени, да се върнат в по-защитен режим, от който са сега. Но за това трябват пари, по тази причина споделям, когато обложим и частните производители на ВЕИ, ТЕЦ-ове и така нататък, спомагателните средства, които ще влизат на месечна база по предварителни планове са за няколкостотин милиона на месец като благоприятни условия.

С това можем да създадем по различен метод да наподобява сметката за тока на лечебни заведения, на учебни заведения и така нататък, а не 250 лева след обезщетенията освен това. Забележете какъв брой заплащат сега всички бюджетни организации, съобщи на конференция президентът на КНСБ Пламен Димитров във връзка спомагателните оферти, които счита да направи синдикатът, съобщи кореспондент на БГНЕС.

По отношение на предлагането за две сметки на тока Димитров сподели, че и той, и президентът на КТ „ Подкрепа “ Димитър Манолов гледат на него със песимизъм.

По думите на Димитров има разработка от учени от Института на Българска академия на науките за енергийната беднотия и тя би трябвало просто да бъде взета от политиците и да бъде ошлайфана и бързо вкарана в приложимост. Като той акцентира, че това е също и промяна по Плана за възобновяване и резистентност.

Димитър Манолов от своя страна сподели: „ Ние се движим напред и това през днешния ден е първата стъпка. “ Президентът на КТ „ Подкрепа “ е безапелационен, че всичко, което вършат и двата синдиката е в сгода на хората, които съставляват, а не на някой различен. Той акцентира, че биха стигнали и до кавги, само че по-добрият вид е да бъде свършена работата. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР