Ние от имаме опит и в управлението и в опозицията

...
Ние от имаме опит и в управлението и в опозицията
Коментари Харесай

Десислава Атанасова за евентуален надпартиен консенсус: Ако ще доведе до по-добър живот на българите - защо не?

Ние от имаме опит и в ръководството и в опозицията и това е извънредно скъпо, до момента в който нашите политически съперници занапред се учат, което коства доста на българските жители. Не е толкоз значимо дали в миналото си управлявал и какъв отрицателен опит си натрупал, значимото е да можеш да признаваш грешките си, да се учиш от отрицателния опит, да търсиш благоприятни условия за по-добро ръководство и да не бъдеш чак толкоз горд и със самочувствие без покритие. Това съобщи Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, от в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия.

" Не сме били в политическа изолираност. Ние бяхме част и сме част от политическия живот. Ние можем да работим качествено в ръководство, само че и в съпротива. Показва го и това, че за първи път държавно управление бе свалено с избор на съмнение. Ние желаеме да живеем по-добре, тъй като си имаме единствено една страна ", акцентира Атанасова и напомни: " Ние предлагахме едни от най-правилните решения в българския парламент - мораториума върху цената на тока, обезщетенията за бизнеса, военната помощ за Украйна. В обединението, която ни управляваше до неотдавна, някои от партиите не могат да се похвалят със мощна и постоянна електорална поддръжка ".

" до момента в никакъв случай не е предложил неизпълними стратегии, цели и послания към българските гласоподаватели. Няма друга партия, която да се е разделяла с толкоз доста хора даже за подозрение за някаква виновност. На българите би трябвало да се приказва истината ", увери тя.

" В тази година и половина сме в положение на безвремение. Всички хора схващат, че инфлацията е голяма. Тя не е единствено привнесена, тъй като в сходни на България страни ситуацията е друго. При всички положения хората по времето на ръководството на не се тревожеха толкоз нито за цената на хляба, олиото и тока, или за това по какъв начин ще приготвят децата си за учебно заведение и така нататък Ние бяхме единствените, които предложихме незабавни ограничения на ръководещите за цялостна диверсификация на България от " Газпром ", съобщи Атанасова.

На въпрос неточност ли беше решението да не се заплаща в рубли за газа, Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, отговори: " Не, само че трябваше да намерят метод за превалутиране, както другите страни. Ние имаме контракт за доставки на газ до края на годината, също така сме заявлили потенциал ". " Ние чакахме 4 пъти по-ниска цена на газа, само че вместо това тя се усили ".

" Бойко Рашков явно ще го има и ще участва в челните места на листите. Ние сме внесли към този момент искова молба против изказванията му, които се оказаха без покритие ", заяви тя. 

По мотив възможна следизборна коалиция на, Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, съобщи: " Ние обявихме съществени точки, които са нужен консенсус за евроатлантическа коалиция. Има някои национално виновни позиции, които се вземат с надпартиен консенсус. Ако това ще докара до по-добър живот на българите - за какво не? ", сподели още тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР