Ние от Има такъв народ сме щастливи за това, че

...
Ние от Има такъв народ сме щастливи за това, че
Коментари Харесай

Президентът се срещна с представители на Има такъв народ

 Ние от " ИТН " сме щастливи за това, че президентската институция във вашите ръце съблюдава законите и не си разрешава пояснение, както на някой му се желае в избрани обстановки. Това сподели ръководителят на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов на консултациите при президента за сформиране на последващо държавно управление.

" Ние като политическа мощ също мислим да вършим това - да съблюдаваме законите такива, каквито са. Да, Народното събрание има право да ги трансформира, само че до тогава би трябвало да ги съблюдаваме такива, каквито са. Ние ще обсъдим с вас какво мислим градивно в по този начин създалата се обстановка ", сбит бе Йорданов.

На срещата с президента от " ИТН " участват ръководителят на парламентарната група Тошко Йорданов, депутатите Виктория Василева и Филип Станев.

" С гласа си българските жители отредиха извънредно виновна роля на вашата партия. Предизвикателствата пред страната са големи, освен усложнената среда за сигурност, знаете - пандемията, икономическата и обществената рецесия. Това постанова оперативно, отговорно държавно управление с устойчива парламентарна поддръжка. В това отношение към вас са вперени упованията на българските жители. Преди малко с ПГ на ГЕРБ-СДС коментирахме тяхната подготвеност. Тя е ясно изразена. Тук не желая да се трансформирам в човек, който ще предскаже какво ще стане, само че в случай че тяхното държавно управление, в случай че въобще бъде импортирано, не бъде признато, отговорността идва при вас, обърна се Радев към представителите на Има Такъв Народ. Той изиска да знае изискванията им за идващ кабинет, границите на компромис и така нататък

Надявам се всички определени в 45-ото Народно събрание да бъдат на висотата на отговорностите, които чакат българите, изпратили ги в този парламент ", сподели Радев. Според него работата в Народното събрание трябвало да се концентрира в две направления - законодателната, само че и съставянето на държавно управление. Настоя последното да не се подценява, тъй като народът очаквал виновен и постоянен кабинет.

Ние от Има Такъв Народ сме щастливи за това, че президентската институция във вашите ръце съблюдава законите и не си разрешава пояснение, както на някой му се желае в избрани обстановки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР