Ние от Има такъв народ ще направим всичко необходимо да

...
Ние от Има такъв народ ще направим всичко необходимо да
Коментари Харесай

Трифонов: ИТН ще подкрепи правителството и президента за спряване с мигрантската криза

Ние от " ИТН " ще създадем всичко належащо да подкрепим и като жители, и като политическа мощ, държавното управление и президента, с цел да се оправим непременно със задаващата се рецесия. Това разяснява във Facebook водачът на " ИТН " Слави Трифонов по отношение на рецесията в Афганистан.

Той прикани за единение и поддръжка за работата на държавното управление и президента Румен Радев за справяне с тежката обстановка.

" 1 милион мигранти са подготвени да тръгнат от Афганистан, с цел да избягат от режима на талибаните, който завладя страната. И тези хора няма да тръгнат нито към Америка, нито към Австралия. Ще тръгнат към Западна Европа, което значи, че България е на пътя им. Аз прелестно разбирам, че това са страдащи хора, които желаят да избягат от насилието и шериата. Но ние също ще страдаме, в случай че ги допуснем до нашата територия ", добавя Трифонов.

По думите му би трябвало да се направи нужното и да се поддържа настоящето държавно управление, с цел да може то да се оправи със задаващата се рецесия.

" Защото талибаните изобщо не ги интересуват политическите проблеми на България, а мигрантите - още по-малко. Министерството на вътрешните работи и Министерството на защитата би трябвало да работят в безспорна съгласуваност, с цел да разположат служители на реда и военни на границата и с всички сили самоотвержено да защитят територията и жителите на България ", сподели още Трифонов.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР