Ние от ГЕРБ в коалиция против е сигурно, че няма

...
Ние от ГЕРБ в коалиция против е сигурно, че няма
Коментари Харесай

Томислав стопля: ГЕРБ няма различия с ДБ

Ние от ГЕРБ в коалиция " срещу " е несъмнено, че няма да участваме. Ние умеем да възпитаваме страстите си - всевъзможни прояви на политиците не са ни пречили да формираме постоянни ръководства ". В това увери Томислав Дончев, зам.-председател на ГЕРБ пред Би Ти Ви.

И разгласи по какъв начин биха действали от ГЕРБ в сегашната газова рецесия, в случай че бяха на власт: " След прекратяването на доставките от " Газпром " и след интензивни диалози със съседите ни от Турция и Гърция щяхме да организираме отворена транспарантна процедура на база запазен потенциал в някои от терминалите, с които те разполагат, с цел да могат другите снабдители на газ да предложат цени и ние да можем да изберем най-ниската цена, да подсигуряваме трасе за доставка и по този метод да купуваме най-евтиния вероятен газ.

Ако ние управлявахме, газовата връзка с Гърция щеше да е приключена от дълго време ".

" Ако махнем страстите и политиката, в последните месеци " Газпром " е обезсърчителен снабдител на газ и това е огромният проблем. Дори да получаваме количества, даже цената да е атрактивна, в тази обстановка не можем да разчитаме на този снабдител, тъй като нямаме никаква гаранция, че доставките ще продължат. Не можем да сложим нашите консуматори на сходен риск ", добави Дончев.

" В последните месеци президентът не ни е давал мотиви за рецензия ", сподели още той във връзка позатихналите рецензии от страна на ГЕРБ към Румен Радев. И разгласи, че все още " Продължаваме промяната " не наподобява като евентуален сътрудник на ГЕРБ след изборите. Но остави малка врата: " Ако в държанието им видим еволюция и малко по-адекватна и виновна политически изразителност, това може да се промени. А от дълго време с решение на управителните органи на партията ни е неразрешена коалиция в Българска социалистическа партия ".

" Трябва да убедим колкото е допустимо по-голяма част от българските жители, че си заслужава да дадат поддръжката си за нас. Дали ще бъдем още веднъж на власт, или в съпротива, го вземат решение гласоподавателите. Имахме държавно управление на отрицанието, събрало партии, които не се харесват, само че са против някого. Има огромен късмет да се получи същата невъзможност, каквато се получи през лятото на предходната година, установи Дончев.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР