Ние от екипът на Vambos, искаме да изкажем огромни благодарности

...
Ние от екипът на Vambos, искаме да изкажем огромни благодарности
Коментари Харесай

Успяхме да подарим на малкият ни приятел Тео едно незабравимо изживяване

Ние от екипът на Vambos, желаеме да изкажем големи благодарности на всички Вас, за метода по който станахте съпричастни към нашата идея да помогнем на дребният Тео, който се бори със страшната болест израстък на мозъка.Направихте съпричастни към тази благородна идея мнозина хора.

Благодарим и за това,че успяхме да подарим на дребният ни другар Тео едно незабравимо преживяване на комплекс „ Царско село “. Благодарим Ви! Без Вас нищо от случилото се нямаше да бъде такова, каквото беше – несъмнено сполучливо и подкрепящо идеята!
 Благотворителен Vambo-Тео шампионат
Отборите, взели присъединяване в провелият се Благотворителен шампионат на 04.11.2017г в поддръжка на Тео и фамилията му, бяха: Младежите-София, ФК Торнадо 2013 и другари,The Beast,Мерси Шеф, Coriti, The Destroyers, Тео Team и специфичните ни посетители от Пловдив – Карамба Пловдив.

След поредност от обрати и забавни мачове, до финала доближиха тимовете на Младежите-София и Карамба Пловдив. Притиснати от времето,двата тима не съумяха да излъчат победител нито в постоянното време,нито при осъществяването на дузпи. Стиснаха си ръцете и двата тима станаха победител на шампионата.След извънредно мъжката,спортменска постъпка и на двата тима,те се отхвърлиха от купата(която беше връчена на дребния воин Тео),както и от премията предоставена за спечелилият от екипа на Vambos, а точно квота за присъединяване на европейското първенсво през Февруари месец на стойност 300 лв..Така събраната сума след края на шампионата е на стойност 1300 лв., които ще бъдат преведени по сметката на фамилията!

Благодарим на притежателите и шефовете на терените „ Царско село “, които предоставиха съвършените условия, с цел да се организира шампионата.

Благодарим на реферите Златомир Николов и Едуард Антонов, които свършиха своята работа съвършено.На фотографа Мариян Андреев за професионалната работа,запечатвайки най-хубавите моменти.Изключително благодарим на Александър Станков, Яна Иванова, Мурад Адем и Ангел Перищерев.

Благодарим на медиината поддръжка на „ Спортал Медия Груп “ и вестник „ Плевен за Плевен “, които разгласиха новините за всичко протичащо се около благотворителната идея.Фен страницата на певицата Деси Слава, стана съпричастна, като екипът показа новината на своята стена във обществената мрежа фейсбук.

Благодарим на компаниите „ Патриция ООД “ и „ Интернешънъл Пауър Съплай АД “, на Община Чавдар, на „ ПРОтегни ръка – Благотворителен фонд на чиновниците на ПроКредит Банк “, донори поискали анонимност, който поддържаха идеята като подариха средства за лекуването на дребния Тео по неговата банкова сметка!

Огромни благодарности на „ Рекламна организация Real Advertising “ за грамотите които изготвиха за участниците, както и на „ Спортни награди Дачи “ които от своя страна предоставиха премиите.

И не на последно място, още веднъж желаеме да изкажем благодарности към столичната Детска Градина №161 „ Ласка “,към директорката госпожа Таня Милорова, без която нямаше да можем да проведем шампионат за дребните ни другари.На учителите,родителите и дечицата които поддържаха Тео в битката му! Благодарим на всички Вас!

Изключително признателни сме, че отделихте от времето си и бяхте част от Благотворителната идея. Тази самодейност потвърди, че има доста положителни и съпричастни хора! Ние няма да се откажем и да спрем до тук!Продължаваме да оказваме помощ на Тео и фамилията!

БЛАГОДАРИМ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)!

С почитание,

Божидар Величков,

Екипът на Vambos България

goo.gl/97ghwS – линк фотоси Вамбос
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР