Ние от ДПС призоваваме за консенсус, готови сме за диалог.

...
Ние от ДПС призоваваме за консенсус, готови сме за диалог.
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Ние от ДПС призоваваме за консенсус, готови сме за диалог

Ние от Движение за права и свободи призоваваме за консенсус, подготвени сме за разговор. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на първата си публична тирада от трибуната на новия 46-и парламент.

Народът желае смяна и тя минава през разговор и нужните взаимни отстъпки в името на огромната цел - заслужен живот за всеки български жител. Тази смяна минава през политическа мъдрост, държавническо мислене плюс експертен потенциал, съобщи Карадайъ.

Ако вместо от джипката, от тв приемника чакаме да забележим какви достижения имат ръководещите, няма смисъл да си губим времето, сподели още ръководителят на Движение за права и свободи и добави - няма време - час по-скоро би трябвало да се показват цели и ясна управническа стратегия.

По думите на Карадайъ, българските жители са изтощени от избори, от предизборни обещания и демонстрации на беззащитност, прикрита зад надменно държание.

Днес е незабравим ден в българската история - конституира се 46-ото Народно събрание. И до момента в който някои размишляват, допускат, разясняват или намерено настояват кой от бъдещите кабинети има връзка с Движение за права и свободи, ние от Движение за права и свободи работим за това да има държавно управление и България да стартира да излиза от рецесията. Работим за това по какъв начин да стане по този начин, че животът на всички български жители да се промени. Не търсим и не сътворяваме интриги, не чакаме и не желаеме власт поради самата власт. Знаем, че страната се нуждае от ясна политическа и управническа стратегия, с цел да бъдем в случай че не в крайник, то най-малко на крачка от страните в Европейски Съюз, акцентира Карадайъ.

Моментът е исторически - няма нищо по-велико от това, да имаш волята и решимостта с нужния потенциал и визия да промениш света, без значение дали си малцинство или не, България не може да си разреши ново безвремие, съобщи в умозаключение Карадайъ.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР