Ние от БСП сме хладнокръвни, търпеливи и разумни. По-важно е

...
Ние от БСП сме хладнокръвни, търпеливи и разумни. По-важно е
Коментари Харесай

Нинова: Ние от БСП сме хладнокръвни, търпеливи и разумни. Мандалото хлопна за ИТН

" Ние от Българска социалистическа партия сме невъзмутими, търпеливи и рационални. По-важно е дали милион софиянци ще имат парно и топла вода през зимата, дали два милиона пенсионери ще имат обновени пенсии през октомври, от страстите. Ние организираме договаряния за държавно управление на България, а не курс по психотерапия на " Аз " -а. С него се занимава Фройд " – това разяснява през днешния ден водачът на Българска социалистическа партия пред Би Ти Ви във връзка опитите да се образува кабинет с третия мандат и отдръпването на Има Такъв Народ.

" Колегите от Има Такъв Народ споделят, че се усещат афектирани, тъй като никой не ги питал за стратегия и закони, упрекнаха ни, че единствено сме ги слагали на масата и сме ги принуждавали да гласоподават. Това не е правилно! Ние от Българска социалистическа партия убедихме всички останали партии да отворим програмата към Има Такъв Народ ", сподели още Нинова.

И още: " Реалната причина (да се оттеглят) е, че статуквото, старите обвързаности, зависимости, на инхаус поръчки, ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане " се изплашиха, че може да има кабинет, че може да има антикорупционен закон, и че Рашков може да е началник на КПКОНПИ ".

" И по тази причина употребявам случая да им кажа, - защото слушам, че желаят да им се извини, желая да кажа: Мандалото хлопна за Има Такъв Народ. Преговори с Има Такъв Народ няма да водим повече ".

" Има Такъв Народ да си играят, да счупят страната, единствено тъй като някой откъм гърба по този начин им е споделил по този начин - няма да стане ".

реагира с пост във Facebook, където, откакто посочи, че е гледал изявлението на Нинова.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР