Ние, от БСП, няма да подкрепим в Народното събрание доклада

...
Ние, от БСП, няма да подкрепим в Народното събрание доклада
Коментари Харесай

Не Русия, а престъпността е по темата за сигурността според БСП

" Ние, от Българска социалистическа партия, няма да подкрепим в Народното събрание отчета за сигурност. За нас целите по тематика " Сигурност " са други. За нас Русия е стратегическа опция и сътрудник , а не опасност ", разгласи на конференция, зам. - ръководителят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев.

" Призоваваме вицепремиерите Красимир Каракачанов и Валери Симеонов да отдръпват подписите си от отчета . Много години, и изключително в предизборната си акция, те отстояваха напълно друга позиция ", напомни той и добави, че от партията държат групата на патриотите да не поддържа този отчет в Народното събрание.

 Депутатите спорят опасност ли е Русия за националната ни сигурност
Депутатите спорят опасност ли е Русия за националната ни сигурност

За Българска социалистическа партия и " Атака " това са " натовски нелепости " и антируска политика

За Българска социалистическа партия проблемите за сигурността са напълно други , безапелационен е Добрев. " Проблемът със сигурността, това е борбата с бедността и битката с корупцията. Защото няма по какъв начин голо и босо Министерство на вътрешните работи да се бори с престъпността и да пази сигурността на страната ".

Според него България още веднъж е в мутренските години, акцентирайки отвличанията и бандитите . " Това е главният проблем за сигурността в страната и Българска социалистическа партия упорства това да е дневният ред на българския парламент ", заключи Кирил Добрев.

Според Атанас Зафиров, член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия " Сензационните документи " за " Грипен " не съставляват нищо повече от една най-обикновена информация .

 От Ню Йорк президентът моли съветниците към Борисов да четат повече
От Ню Йорк президентът моли съветниците към Борисов да четат повече

Национална сигурност не се гради всеки ден със промяна на позициите

" Ако срещата беше за Ф-16, справката щеше да бъде в същия тип и не виждам лобизъм ", разяснява Зафиров. По неговите думи в оповестените в интернет опорни точки за " Грипен " няма нищо неправилно.

" В тях се показва признателност от проявения интерес - какво по-нормално от това. Според него ген. Радев приказва като специалист по отношение на пазаруването на самолетите . " Радвам се, че тези документи бяха извадени, с цел да се види още един път к акъв превъзходен експерт е . Жалко е, че военно-въздушните сили изгубиха подобен заслужен военачалник, само че за сметка на това България има заслужен президент ", посочи Зафиров.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР