Ние, от БСП, имаме решение на проблемите на града -

...
Ние, от БСП, имаме решение на проблемите на града -
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Имаме решение за София

Ние, от Българска социалистическа партия, имаме решение на проблемите на града - на центъра, на комплексите и крайните квартали, на селата. Да покажем, че София може да бъде свободна - от зависимости, от корупция, от непросветеност. Това прикани водачът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов пред стотиците жители, симпатизанти и членове на партията, които участваха на откриването на акцията за локалните избори в столицата. В събитието взе присъединяване и ръководителят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. На сцената се качиха претендентите на „ Българска социалистическа партия за България " за общински съветници, районни кметове и кметове на кметства в Столична община.

„ Мая Манолова може да притегли тази социална сила, която ще донесе успеха! ", безапелационен бе водачът на столичните социалисти.

Според него Българска социалистическа партия заложи на претендент за кмет на София, който е потвърдил, че може да работи за положителното на хората. Човек, който не се опасява да влиза в борби, когато е уверен в идеята, която пази и да ги печели. Личност, която сподели, че може да сплоти към себе си жители с разнообразни политически убеждения, само че които милеят за София и желаят смяната да стартира още тази есен. Убедени, че моделът на ръководство на ГЕРБ би трябвало да бъде заменен.

„ Успехът в кметската конкуренция, обаче, няма да бъде задоволителен. Кмет без болшинство в общинския съвет ще е с вързани ръце - това е азбучна истина. Ето за какво е значимо да работим по този начин, че нашите представители в общинския съвет да бъдат в основата на новото болшинство, към новия кмет ", уточни ръководителят на Българска социалистическа партия - София и прикани софиянци да гласоподават за тях с номер 56 в бюлетината за общински съветници.

„ Поставяме началото не на следващата предизборна акция, а началото на промяната на статуквото. Тръгваме на поход за по-добър живот в София! ", съобщи Калоян Паргов и добави: „ Тази есен имаме късмет да разбием клишето, че Българска социалистическа партия няма място в ръководството на София. Дори през 2003 година, когато бяхме първа политическа мощ в Столичния общински съвет, останахме в съпротива. Днес обстановката е радикално друга - през последния мандат показахме, че можем да бъдем съединителен център за опозицията в градския парламент. Да привличаме поддръжка за положителните решения, които предлагаме и да оказваме отпор на неприятните оферти, които правеха кмета и болшинството ".

„ Част от нашата работа е да убедим софиянци, че е значимо да вземат участие в изборите и да дадат своя избор. Да ги убедим, че от тяхната интензивност зависи бъдещето на София. Не може да имаш искания към ръководството на града, в случай че не си взел присъединяване в избора му. Нужно е да убедим жителите, че от тях зависи утрешния ден на столицата ", уточни Паргов.

„ Нашите районни кметове и кметове на кметства ще наблюдават пулса на публичните настроения и упования, с цел да могат бързо и съответно да реагират и да оферират решения на проблемите. Само по този начин можем да променим радикално модела и стила на ръководство на столицата ", уверен е той.

Този триумф няма да има единствено градско значение, той ще има национално измерение. Защото всяка огромна смяна в България, стартира от София. Това посочи Калоян Паргов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР