„Ние останахме под чертата - вярно е, но останахме и

...
„Ние останахме под чертата - вярно е, но останахме и
Коментари Харесай

Марешки: Ние се гордеем, че не сме част от този сбирщайн

„ Ние останахме под чертата - правилно е, само че останахме и над блатото, в което сега се е трансформирало 45-ото Народно заседание. На фона на новоизбраните депутати ВОЛЯ стои честно и авторитетно, патриотично. Ние се гордеем, че не сме част от този сбирщайн”. Така разяснява резултатите от миналия парламентарен избор водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки в извънредно изявление за Нова ТВ.

Според него „ такава непоследователност, жадност за постове, министерства и за кокала не сме виждали”.

„ Те се изпокараха преди да се съберат и това, най-вероятно, унижава и погнусява техните гласоподаватели, които ги пратиха в парламента”, добави Марешки.

Той изясни, че е отрицателно надъхан към новата власт, тъй като протичащото се показвало голям боязън от станалото или надълбоко задкулисие.

„ Страхът от случилото се е изтъкнат. Това, че откъм гърба прозира дълбокото задкулисие, което сега се пробва около такива като мен, откъм гърба, тихомълком, да си реди корпоративните и корупционните схеми - отвращава българския избирател”, посочи водачът на ВОЛЯ.

Марешки е на мнение, че структурата, която се е получила, скоро ще рухне под натиска на всички здравомислещи българи. Той е изумен за какво толкоз се бави свикването на Народно заседание, откакто народните представители към този момент са ясни.

„ Страната ни към момента е в тежка епидемиологична конюнктура и някой би трябвало да се бори с това. Вместо да се свикат народните представители, колкото могат - да сформират нещо, да се борят или да се разхлабен и да отидем на нови избори, виждаме едно задкулисие”, изясни Марешки.

Според него било допустимо патриотичните обединения да са на равнището на „ Демократична България” или Движение за права и свободи, в случай че са се били явили дружно на изборите.

„ Чета за подмолни сделки сред Движение за права и свободи и Вътрешна македонска революционна организация. В последна сметка всеки си носи кръста, всеки дава отговор пред Господ. Гражданите наказаха и тях. Много си имаха вяра, че ще съумеят да минат чертата независимо, само че справедливостта възтържествува”, заключи Марешки.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР