Ние обещавахме реалното 230 лв. пенсия и това вече е

...
Ние обещавахме реалното 230 лв. пенсия и това вече е
Коментари Харесай

Веселин Марешки: 25 години правя социална политика



Ние обещавахме действителното 230 лева пенсия и това към този момент е изпълнено. Ежедневно осветяваме проблемите, които виждаме. За страдание сме единствените. Това сподели водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

„ Няма да участваме в циркове. Нашият избор на съмнение е против цялото политическо статукво. Единствените, за които не се приказва за корупция, шуробаджанащина, контрабанда, сме ние. Те си мерят кой какъв брой е крал, до момента в който е управлявал, в това време ръководещи и съпротива са дружно. Не се оферират опция. Всички, което виждаме е за да си надъхват симпатизантите “.

„ Това, че сме с най-голям рейтинг в Народното събрание демонстрира, че сме на прав път. Няма смисъл от избори, тъй като ще се възпроизведе същия парламент “, безапелационен бе Марешки.

„ Хората очевидно още не са узрели, тъй като имат вяра на подправените вести и черния пиар. Една от подправените вести беше, че продавам на ниска цена и на загуба, с цел да стана президент. Аз върша 25 години обществена политика “, съобщи аптечният необут. „ Статуквото го трансформират хората на изборите “, акцентира политикът.

На въпрос дали се опасява от нов политически план на Слави Трифонов, Марешки сподели "Не. Само с приказки няма да стане. Аз всеки ден демонстрирам това с каузи ". Марешки се закани на следващия ден с декларацията си в Народно събрание да засегне тематиката за дебилите и да приказва за всички политически сили, в това число и за Слави Трифонов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР