Ние нямаме притеснение кой ще е водач на листата на

...
Ние нямаме притеснение кой ще е водач на листата на
Коментари Харесай

Тома Биков: БСП изпитва дефицит на политически кадри и ги запълва с гражданска квота

Ние нямаме терзание кой ще е лидер на листата на Българска социалистическа партия за евроизборите. Българска социалистическа партия изпитва недостиг на политически фрагменти и ги запълва с гражданска квота. Това сподели депутатът от ГЕРБ Тома Биков в предаването ”Беновска пита” по Канал 3.

"Дали е флагман на истината, е различен въпрос, тъй като през последните години не е правила нищо друго с изключение на компромати. Това са сигнали от книжовен темперамент. Нито компроматите за Делян Добрев не стигнаха до обвиняване, нито сигналите за оградата откриха правосъдно решение. Нито една политическа акция на се трансформира в сигнал ", добави той.

"Стана ясно, че всеки който опонира на Нинова няма място в партията. Гласуването не е за нито за Станишев, нито за Йончева. Това разделяне на гласовете демонстрира, че Българска социалистическа партия не може да преодолее това разкрачване, което съществува от 90-те години ", разяснява Биков.

"Нинова би трябвало да завоюва парламентарни избори, в случай че желае да стане министър председател. Тя загуби изборите през 2017 година и не проучва държанието си. Има подобен вид дами, които търсят казуса отвън себе си ", добави депутатът от ГЕРБ.

"Нашата обстановка е много по-подредена. Йончева и Габриел не са съпоставими. Не работим единствено за лидера. Мислим задълбочено кой де бъде лидер на листата ", сподели още Тома Биков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР