Ние нямаме приет бюджет. Новият на ЕС не е приет

...
Ние нямаме приет бюджет. Новият на ЕС не е приет
Коментари Харесай

Борисов попари Радев: Не пожелавай жената на ближния, че може да я получиш

Ние нямаме признат бюджет. Новият на Европейски Съюз не е признат и той е с 6 милиарда по-малко. Не единствено, че няма буфера, а ние още нямаме бюджет на Европейски Съюз. А по какъв начин ще се одобри след това в Народното събрание? Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на ексклузивен брифинг от Министерски съвет, представен от Блиц.

" С огорчение споделям, че тази европейска взаимност се разруши на пух и прахуляк - всяка страна затваря граници и стопира европейски жители под паника ", сподели той.

" Много икономисти се изрича и аз знам прелестно, че в случай че не се подкрепи бизнесът, няма да има промишленост и от кого да се вземат налози. Едновременно с това би трябвало да се заплащат заплати, пенсии, обществени и така нататък Нищо не цялостни хазната и става като язовир " Студена " ", съобщи Борисов. 

" В Брюксел всички ни гледат като предаваме онлайн. От там ни споделят по този начин - имате едни пари във фондовете, вземете си от тях. Те не идват нови пари, а взимаме от останалите остарели. Няма и бюджет на Европейски Съюз от където да се даде ", сподели Борисов. 

" Европа дава по-малко пари от предходния интервал, единственото което дава е на собствен риск да вдигаш дълга и недостига, само че за това ще си платиш ", съобщи той.

" Не чух нито един президент да се изкаже против държавното управление си, когато всички са на фронта. Дори кралицата не е споделила нещо на Борис Джонсън. В миг на рецесия да излезеш да си нахейтиш държавното управление ", укори още министър-председателят. 

" Има една доста хубава сентенция: " Не пожелавай дамата на близък, тъй като може да стане твоя. Бих споделил на Радев - не пожелавай дамата на близък, да не стане твоя. С неговите специалисти... ще го видя. Така, в кръга на шегата да си ги кажем нещата ", съобщи Бойко.

" Може да съм неприятен, само че желая да съм добър собственик. Нека малко олигарсите да обеднеят за сметка на служащите и обществото. Как пък всички си пристигнаха от Франция от ски и в този момент ние да извадим на народа парите и да ги подкрепим? Няма да стане. За една седмица и към този момент желаят пари да ги поддържаме. Нас кой ни поддържа, като първата година дойдохме на недостиг? ", запита той. 

" Да се сплотяваме, единствено тогава може да преминем през рецесията ", приключи Борисов.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР