Ние нямаме основание да смятаме, че не трябва да се

...
Ние нямаме основание да смятаме, че не трябва да се
Коментари Харесай

СДС: Останахме без помещение, докато се прави ремонтът за делегираните прокурори

Ние нямаме съображение да считаме, че не би трябвало да се прави ремонт, сделката беше да ни се уточни помещение, където да отидем до момента в който се случи ремонтът . Но нямаме такова предоставено помещение. Това съобщи на брифинг ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

Преди дни Министерството на правораздаването разгласи, че европейските делегирани прокурори у нас ще се настанят в някогашната постройка на Съюз на демократичните сили на ул. „ Г.С. Раковски “ №134, където се обитава централата на Съюз на демократичните сили.

Самият длъжностен министър на правораздаването Крум Заркова съобщи:

Сградата е празна сега и няма да има някой, който да бъде изпъден. Следващият стадий е кадровото поръчителство на европейските делегирани прокурори и тогава те ще имат всички условия, с цел да работят без значение и да открият завесата над някои проблеми, които българската прокуратура не съумя да направи “, сподели Зарков пред БНР.

Той изясни, че през последните десетина дни е имал срещи с делегираните европрокурори , Министерския съвет, Министерството на районното развиване и благоустройство и с регионалната администрация за намирането на подобаваща постройка за европейските прокурори. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР