Ние няма как да кажем, че първите 100 дни на

...
Ние няма как да кажем, че първите 100 дни на
Коментари Харесай

КНСБ за 100-те дни на правителство: Балансът е негативен


Ние няма по какъв начин да кажем, че първите 100 дни на това държавно управление са впечатляващи, само че и в това време мъчно може да кажем, че са неуспех . Това сподели президентът на КНСБ Пламен Димитров.

Димитров уточни, че държавното управление не е имало комфорт в тези 100 дни. " Когато това държавно управление встъпи на власт предстоеше следващата и уповавам се да е последна вълна на коронавирус пандемията. Инфлацията беше почнала да пораства още при последните служебни държавни управления, в резултат на енергийните цени, които и в този момент не престават да основават проблем и. Очакването, че цените на енергоносителите ще се успокои през второто тримесечие, както предвиждаше Европейска комисия, не се оправд а. Войната в Украйна в допълнение нагнети ситуацията. Всички виждаме, че към сегашния миг хоризонтът пред държавното управление и пред страната не е по-ясен, в сравнение с беше преди няколко месеца както в здравен и в пандемичен проект, по този начин и в енергиен, стопански и обществен ”, съобщи той.
„ Поради обстоятелствата, които към този момент загатнах в тая среда и в тия необикновени и изключителни обстановки и рецесии, които в действителност то трябваше да поема като удари и да се пробва да ръководи, доколкото е допустимо в границите на нашите български измерения ”, съобщи Димитров.

По думите му КНСБ в оценката си сочат 10 позитивни за тях значими политики и дейности, които са се случили през тези 100 дни и 10 негативни, т.е. 10 сериозни. „ Макар да са 10 на 10 като цифри, салдото е по-скоро отрицателен в сравнение с положителен ”, сподели Димитров.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР