Ние няма да отстъпим. Ротация означава смяна на местата. Т.е.

...
Ние няма да отстъпим. Ротация означава смяна на местата. Т.е.
Коментари Харесай

Сабрутев към Ризова: Моля, не слагайте воденичния камък Пеевски върху ПП-ДБ, благодаря

Ние няма да отстъпим. Ротация значи промяна на местата. Т.е. Николай Денков отива на мястото на Мария - Габриел, а тя на негово място. Така че тя става министър председател, а той става външен министър. Така сме се договорили, по този начин е записано и няма да отстъпим пред това. 

Това разяснява пред бТВ Венко Сабрутев. 

Делян Пеевски е човек, който желае да стане прочут. Как ще ни е сътрудник? Вие чухте ли го по какъв начин приказва? Това партньорско изявление ли е? Днес той сподели, че Денков би трябвало да се прибере в кабинета си. Значи от едната страна имаме потвърдил се човек, експерт, топ в интернационалната общественост. От другата страна имаме Пеевски. Той също е международно прочут, само че не с научни достижения, а с Магнитски в Съединени американски щати и Англия, разяснява той.

Той приказва цялостни нелепости. Как той ще води нашите депутати в кабинета на Борисов, това са цялостни нелепости, разяснява той.

Ние имаме ясни взаимоотношения с ГЕРБ. А това, че те се пробват да вкарат Пеевски през задната врата в ръководството, би трябвало ясно да се каже. За тях Пеевски е като Демократична България за Политическа партия. Т.е. те са естествени партьори. Но не слагайте Пеевски - този воденичен камък, върху ПП-ДБ, благодаря, разяснява той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР