Ние няма да имаме кандидат за президент, но го казвам

...
Ние няма да имаме кандидат за президент, но го казвам
Коментари Харесай

ИБГНИ няма да има собствен кандидат за президент |

Ние няма да имаме претендент за президент, само че го споделям с ангажимента, че това не е обсъждано в парламентарната ни група, съобщи националният представител от " Изправи се, БГ! Ние идваме " в Народното събрание. 

" До момента има единствено един сериозен кандидат и това е настоящият президент Румен Радев. До момента обаче не сме обсъждали нищо ", разяснява той. 

По думите му ИБГНИ, която е най-малката група в Народното събрание, работи най-ефективно. 

Хаджигенов счита, че повода да има " гневна опозиция " против приемането на измененията в Закона за отбрана на застрашени лица на второ гласоподаване, е че от комисията за СРС-тата са шефът на НСО и прокурор Вероника Трифонова. 

" Българският " Уотъргейт " е доста по-ужасяващ. Комисията събра данни за 934 подслушвани, всред тях има 5 публицисти, един от които работи за голяма френска медия. Подслушвани са известни хора, съдии, хора в градска прокуратура, политици, ръководители на нестопански сдружения и така нататък ", сподели Николай Хаджигенов. 

Той разгласи, че комисията е съумяла да събере 130 имена, само че за жалост те са засекретени " посредством на редник Гешев, който в този момент пазят в пленарната зала ". 

Николай Хаджигенов съобщи, че приветства новия възможен политически план на служебните министри Кирил Петков и Асен Василев.

" Колкото повече хора си употребяват главите по предопределение, толкоз по-добре. Смятам, че това ще се отрази позитивно на жителите, а за нас съответно не знам ", сподели още той. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР