Ние нищо не нарушаваме. ще се тръгнат с едно голямо

...
Ние нищо не нарушаваме. ще се тръгнат с едно голямо
Коментари Харесай

Директорът на ТЕЦ Бобов дол: Проверката е предизвикана от предишните и накратко управлявали

Ние нищо не нарушаваме. ще се тръгнат с едно огромно количество папки, почистиха ни архива 5 години обратно, сподели още инж. Любомир Спасов

" Почти цялата документи на Топлоелектрическа централа " Бобов дол " е била конфискувана при инспекцията, която екипи на ДАНС и ГДБОП започнаха след 7 часа тази заран в Топлоелектрическа централа " Бобов дол ", траяла до вечерта. Има и разпитани по досъдебното произвеждане, което е почнало по сигнал ", сподели изпълнителният шеф на сдружението инж. Любомир Спасов. Той добави, че няма никакви терзания по резултатите от инспекцията, която съгласно него е преднамерена, провокирана е от " предходните и в резюме управлявали ", само че не назова имена, съобщи.

Инж. Спасов не е обезпокоен и че може да се стигне до затваряне на Топлоелектрическа централа " Бобов дол ", каквито индикации имало при ръководството на Политическа партия и кабинета " Кирил Петков ".

Конкретният сигнал против Топлоелектрическа централа " Бобов дол " бил за потреблението като гориво на биомаса, за което централата има позволение и от 5 - 6 години изгаря, дружно с въглищата, по към 50 хиляди тона плява месечно. Предприетата инспекция през днешния ден в Топлоелектрическа централа " Бобов дол ", в други централи и топлофикации, шефът на централата в Бобов дол заключи по този начин:

" Проверката е по сигнал на хора, които се пробват да създадат PR на гърба на цялата страна., на целия бранш " Енергетика ". Бившите ръководещи - тъй като тяхна беше концепцията да затворят тези централи до 2025 година. И сега техните обещания увисват във въздуха. "

Инж. Спасов няма терзания по отношение на затварянето на централата, която и в деня на инспекцията работи обикновено:

" Това, което те ревизират, което търсят от нас, е в законни рамки, в рамките на софтуерните правила. Не виждам нарушаване. Има няколко индивида, които са разпитани, предстоят още разпити. Ние нищо не нарушаваме. ще се тръгнат с едно огромно количество папки, почистиха ни архива 5 години обратно ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР