"Ние никога не сме имали търкания с Патриотите. Срещата сутринта

...
"Ние никога не сме имали търкания с Патриотите. Срещата сутринта
Коментари Харесай

Любов ли бе, да го опишеш! Борисов се извини на Валери Симеонов за шефката на ДНСК

"Ние в никакъв случай не сме имали търкания с Патриотите. Срещата сутринта се организира, тъй като аз и Валери бяхме цяло лято на работа, а другите бяха в отмора и малко имаше напрежение в това отношение ", съобщи министър председателят Борисов през днешния ден след присъединяване си в битката против контрабандата.

Той добави, че по начало с съдружните сътрудници се виждат постоянно - понеделник или вторник, според от това дали всички са в София.

Той даде образец и за един от случаите, по които зародило съдружно напрежение - когато Валери Симеонов съобщил през Facebook, че ще уволняват шефа на ДНСК Милка Гечева. Борисов призна, че дължи опрощение на Симеонов, тъй като упрекът се стоварил върху него - че оповестява в профила си за уволняване на човек. В същото време новината е била оповестена на Симеонов преди този момент от районния министър Нанков още в Министерския съвет.

"Аз му дължа опрощение за това, че министър Нанков, откакто му е споделил, че ще бъде заменена, не е излязъл да го каже обществено ", разгласи Борисов. "Така че ни е доста умерено, добре във всяка една тематика. За мен няма търкания и недоразумнеия ", заключи той връзките в ръководещата алиция. Попитан дали е правилно, че Каракачанов и Симеонов са в обтегнати връзки, водачът на ГЕРБ сподели:

"Аз не се греша в непознати партии и непознати фамилии ", като добави, че не се е налагало той да ги сдобрява. Даже призна, че водачът на Вътрешна македонска революционна организация и на НФСБ по този начин се закачат между тях, че даже той се подвеждал първоначално, че са скарани от време на време:

"Те си се майтапят по този начин между тях, че в първия миг постоянно мога да остана с усещане, че се карат. Но след това, като стартират да се смеят... и беше нужно време, с цел да им привикна на табиета ", описа министър председателят.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР