Ние никога не се месим нито в изборите, нито в

...
Ние никога не се месим нито в изборите, нито в
Коментари Харесай

Посланик Митрофанова: Никога не се месим нито в изборите, нито във вътрешни работи

Ние в никакъв случай не се месим нито в изборите, нито в никакви вътрешни работи. Това сподели в Плевен в отговор на журналистически въпрос посланикът на Руската федерация Елеонора Митрофанова.

Като посетител за днешния Празник на града тя съобщи, че Плевен е знак на руско-българската дружба, на руско-българското военно приятелство и тя е впечатлена от построените монументи, Плевенската гледка и по какъв начин жителите на града се отнасят към мемориалите, отдадени на освобождението на Плевен. В Москва също стои в самия център на града монумент на героите от Плевен, добави гостенката.

Помолена да разяснява туристическия поток от Русия към България тя посочи, че за проведените туристи, които оформят своите пътувания посредством тур-агенции има проблем. Ние проучване този въпрос и аз съм оптимист, сподели дипломат Митрофанова.

В отговор на различен въпрос тя бе безапелационна, че България е суверенна страна. Според нея по-добре би било да не се провеждат учения на НАТО в Черно море, да не се открива Черно море за трети страни. По думите й това е гледната точна на прагматично мислещите хора.

Посланикът на Русия и кметът на Плевен Георг Спартански през днешния ден откриха в Регионалната библиотека " Христо Смирненски " Руски културен център, който разполага с богата материална база. Посланик Митрофанова разясни, че центърът обезпечава безвъзмезден достъп и благоприятни условия за семинари, за проучване на Русия и съветски език, за спомагателна информация за Руската федерация.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР