Ние независимо избрахме тези продукти, защото ги обичаме и смятаме,

...
Ние независимо избрахме тези продукти, защото ги обичаме и смятаме,
Коментари Харесай

Нова красота, от която съм обсебен този месец — Kylie Cosmetics, Covergirl, Saie, Rhode, Revlon и други

Ние без значение избрахме тези артикули, тъй като ги обичаме и считаме, че може да ги харесате на тези цени. Е! има партньорски взаимоотношения, тъй че може да получим комисионна, в случай че закупите нещо посредством нашите връзки. Артикулите се продават от търговеца, а не от E!. Цените са точни все още на издание.

Ако сте човек, който държи на моментите на самообслужване, но сте в усложнение с продуктите си за хубост, вие сте прав място. Първият месец на 2024 година благослови нас, феновете на извършването на покупки, с нови артикули за грижа за косата, грима и кожата, които в действителност трансформират играта.

Марките за хубост на звезди се показаха с дълготрайна, лека като въздух декор дьо загар от Kylie Cosmetics. “ марката Keys Soulcare пусна хидратиращо масло, което придаде на кожата ми висш искра. се върна в играта с грим с артикули от SKKN BY KIM. най-сетне пусна дълго чаканото първо почистващо средство от rhode. сервира различен новаторски артикул с коректор, който също усъвършенства кож...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР