Ние независимо избрахме тези оферти и продукти, защото ги обичаме

...
Ние независимо избрахме тези оферти и продукти, защото ги обичаме
Коментари Харесай

Cheers Your Cosmos за най-страхотния секс и ръководство за подаръци в града

Ние без значение избрахме тези предложения и артикули, тъй като ги обичаме и считаме, че може да ги харесате на тези цени. Е! има партньорски взаимоотношения, тъй че може да получим комисионна, в случай че закупите нещо посредством нашите връзки. Артикулите се продават от търговеца, а не от E!. Цените са точни все още на издание.

Сексът и градът е емблематичен ефирен сериал, само че също по този начин стана част от живота ни. От влиянието да поръчате космос в бара до несъразмерната приложимост на невероятни до признателността за токчетата на Manolo Blahnik и постоянните обеди с приятелки, шоуто оказа въздействие върху всички свои почитатели. И, несъмнено, най-хубавият метод да му се насладите е като гледате още веднъж остарели епизоди (и спин-оф шоуто И просто по този начин...), само че това не е единственият метод да празнувате, Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис, и.

Има толкоз доста страхотни дарове, които можете да получите за близкия си кръг от приятелки... даже за себе си. Без значение кой е вашият любимец или дали ги...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР