Ние не заплашваме, че няма да подкрепим критерия за детските

...
Ние не заплашваме, че няма да подкрепим критерия за детските
Коментари Харесай

Няма да подкрепим критерия за детските надбавки, заяви Искрен Веселинов

Ние не заплашваме, че няма да подкрепим критерия за детските надбавки, ние изрично го споделяме. Това сподели пред Българска национална телевизия зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов.

Ние изрично споделяме, че няма да подкрепим анулацията. Внесли сме текст с корекция на закона, съгласно която въобще да отпадне подоходния аршин, акцентира Веселинов.

По думите му, за следващ път се връщаме в една обречена парадигма от 15 години, в която пари има единствено за маргиналните пластове и за децата на тези, които не си заплащат приходите.

Въпросът има две решения - едното е да падне подоходното ограничаване за приемане на детски и второ - по този начин нареченото фамилно подоходно облагане, при което фамилиите да могат да получат облекчения, когато попълнят данъчните си заявления за идната година. Държим всяко българско дете да получава държавна поддръжка, безапелационен е депутатът. Относно напрежението в обединението, Веселинов съобщи:

Като народен представител от Вътрешна македонска революционна организация аз не се усещам добре, мисля че това е един от многото образци по какъв начин не се прави политика и по какъв начин не се построяват връзки. Това е следващия образец за напълно сбъркани цели. Някой в случай че желае да трансформира нещо, дано госпожа Менда Стоянова да се събере Коалиционен съвет. Това е редът в обединението. Решението за анулация не е коментирано нито с нашата квота, нито със Съвета на обединението, акцентира Веселинов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР