Ние не вярваме на бившите управляващи, че могат да направят

...
Ние не вярваме на бившите управляващи, че могат да направят
Коментари Харесай

Борисов: Не мисля, че “Промяната” ще са втора политическа сила. Мисля, че “Възраждане” ще ги победят

Ние не имаме вяра на някогашните ръководещи, че могат да създадат правосъдна промяна. Законът и системата би трябвало да работят дружно, без значение кой е от горната страна. Съдебната промяна се състои в това да е подвластна единствено и само от закона и системата, не от индивида. 

Това съобщи пред М Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който показа част от новите младежи в партията. 

Не чух нашите политически съперници да кажат за правосъдната промяна по Рашковски, е ли е тая, която когато вицепремиер от националната ТВ заплашва всички Вас с 5 година затвор? Какъв е той - арбитър, прокурор? Е ли е правосъдната промяна това да обвиниш М, че са вдигнали цената на нафтата и бензина,  не единствено в Европа, Америка, а на другите планети? Трябва да се работи по тематиката със правосъдната промяна и да сме мощни, тъй като на сътрудниците от Демократична България разбрахме каква им е правосъдната промяна – даваш на Бойко Рашков да е служител на реда, прокурор и арбитър и който е срещу тях – влиза в пандиза.

За една година и половина унищожиха бизнеса. Бизнесът би трябвало да се пази, а не да се компенсира. Вследствие държавното управление на Кирил Петков над 160% пари влизат от България в Руската федерация по данни на Национален статистически институт. Те унищожиха бизнеса, с цел да обслужват ползите на Газпром, Лукойл. Когато обстоятелствата приказват и евроатлантиците мълчат. Аз щях да постъпя по различен метод – първо подсигуряваме танкерите и след това им скачаме на Газпром.

Всички се уплашиха, когато служебният министър на финансите сподели, че за идващите бюджети ще би трябвало нов дълг от 15 милиарда Чак тогава започнаха да изясняват какво би трябвало и какво не би трябвало да се направи. Асен Василев три пъти прави бюджет и все нови и нови заеми тегли, които след това ние плащаме. Служебният министър председател споделя, че не ни стига 6 милиарда и 400, а пък Асен Василев твърди, че бил бюджетът в остатък. Ами ето до това докара моделът на ръководство на Румен Радев за последната година и половина – партии, които унищожиха всичко. Инвестициите – къде са? Вдигаш пенсиите със заеми, но къде ти е работещата стопанска система? Държавата е в тежка рецесия. 

Всяка съпротива гласоподава против бюджета, само че не и ние, тъй като мислим за страната. Добре, че народните представители в 47-о Народно събрание една година откакто ние им казахме по какъв начин да сложат таван на тока за бизнеса, го направиха. Защото в случай че не се беше случило, даже този хотел, в който се намираме в този момент, нямаше да може да оцелее, сподели още Борисов. 

Година и половина очаквам по модела на Радев да забележим по какъв начин се строи.  Чухме хиляди упражнение. Но най-после те се гордееха с това, че са спрели градежа на Автомагистрала „ Струма “, Автомагистрала „ Хемус “, Автомагистрала „ Русе-Велико Търново “, пътят „ Ботевград-Мездра “, добави той. 

Кое се случи за година и половина.. Тормоз. Тормоз над мен, хората от. ПР ми. Ето и през днешния ден споделиха, че в данъчните заявления всичко е изрядно. Кой ще ни заплати здравето и нервите, до момента в който излизаше един човек по ТВ и заплашваше всеки ден с противозаконни арести. Това било първата стъпка, а втората каква е? Този същият чака, когато ние дойдем на власт да репресираме и тормозим по същия метод. Това не е просперираща страна. Това не е моята страна. Моята страна е друга. И на най-висшия орган на постройката написа, че „ Съединението прави силата “.

Много е значимо президентът Радев дали ще организира почтени избори и дали отново няма да пропусне тези на Демократична България още веднъж да са контролиращи на кодовете. Доколкото ги чух сътрудниците от Демократична България по какъв начин пискат, в този момент мисля, че може и да са почтени.

Аз не мисля,че ще са втори „ Продължаваме промяната “. Възраждане имат огромен напредък. Но ние мисля, че ще победим, само че глас национален, глас Божи. Ще забележим след изборите. 

Ние сме привикнали сами да управляваме с поддръжка. Народът ще дефинира кой с кого ще бъде. А първата партия е определена да води, не да крепи, по тази причина ние към нашите гласоподаватели споделяме по този начин: „ Ще вложим всички старания да се направи устойчиво държавно управление. “ Но не мога да кажа с кого ще се коалираме, има разнообразни формули. От досегашните, които имат късмет да влезнат сме се коалирали единствено с Демократична България. Но ще забележим – Има Такъв Народ може би ще влезнат, Стефан Янев. Може да влезнат патриотите и тогава с тези, с които сме работили, може да приказваме. Но дано народът се произнесе, съобщи Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

Не е редно да одобряваме тезата, че ще се хвърлят ей по този начин 70 млн. за избори и след това отново ще има. Трябва да се работи в посока богатство на страната, тъй като след това когато пристигна новото служебно държавно управление, то няма да има никакви средства да изкара страната ни от рецесиите. Пример е и това, че Планът за възобновяване още го няма настоящ у нас. А без политическа устойчиво няма по какъв начин да се трансформират законите, които трябваше да внесат предходните ръководещи, с цел да може да бъдем обезщетени. Планът би трябвало да подкрепи бизнеса да стане по-иновативен.

Политиката не е война, да убиеш съсипеш другия. Тя е битка на хрумвания, които народът да припознае. Най-големият проблем на през последните 12 година беше, че нямахме съпротива – едно мъничко Българска социалистическа партия и Демократична България. И 12 година откакто пристигнаха новите ръководещи – ами те са като невидели – нито експертиза, нито благоприятни условия, започнаха да крадат и проблемите не стопират. Опозицията е значима, поръчител против корупцията. Никой не може да се контракти с опозицията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР