Ние не участваме в изпълнителната власт, няма да участваме и

...
Ние не участваме в изпълнителната власт, няма да участваме и
Коментари Харесай

Пеевски очаква институциите да се задействат по сигналите за „тъмната институция, пълна с много кеш“

„ Ние не участваме в изпълнителната власт, няма да участваме и нямаме предпочитание, тъй че не са към нас тези въпроси. Коректно е да питате ПП-ДБ и ГЕРБ. “ Така ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи отговори на публицисти дали е отправяно предложение към президента за присъединяване в така наречен сглобка.

„ За момента нямам призовка или покана от прокуратурата. Очаквам, че ще има реакция на направените запитвания към този момент. И се надявам да не се бави прекомерно доста, тъй като виждате че обществото се вълнува по тези въпроси – какво се случва в тъмната институция, цялостна с доста кеш “, подсети Делян Пеевски.

Той акцентира, че запитванията са основани на медийни разкрития и изявления. „ Подал съм по всичко питания, чакам отговори “, повтори ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи.

„ Като се сътвори „ Трети март “, а виждам, че я основават, в случай че е проруска, както чакаме, в никакъв случай няма да работим с нея “, разяснява Пеевски придвижването „ Трети март “, която се свързва с президента Румен Радев. По-евроатлантическа партия от Движение за права и свободи няма в този парламент, акцентира ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР