Ние не трябва да очакваме, че руският държавен глава Владимир

...
Ние не трябва да очакваме, че руският държавен глава Владимир
Коментари Харесай

Вторият президент на Украйна: Да не очакваме скорошна кончина на Владимир Путин

" Ние не би трябвало да чакаме, че съветският държавен глава Владимир Путин ще почине скоро ", това сподели третият президент на Украйна Леонид Кучма пред Би Би Си.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6538
Според политика, стоял отпред на източноевропейската страна от 1994 до 2005 година, войната на родината му против на Русия няма да завърши скоро. " Ние разчитаме на оръжейните и други военни доставки от страните на НАТО и техните съдружници. Русия – на това, че нейната стопанска система ще мине бързо на военни релси. Тези процеси обаче изискват време. Заради това аз не чакам мирът да бъди подписан в скоро време ", сподели той.

" Аз също нямам доверие, че в Русия скоро ще настъпят радикални промени. Нито средностатистическият съветски жител ще излезе на митинг против войната, нито икономическите наказания ще доведат до рецесия в стопанството в близко бъдеще. Нито пък Путин ще почине скоро. Всичко ще се реши на бойното поле ", добави Кучма.

" Аз съм обаче съм твърдо уверен, че в последна сметка ние ще победим агресорите ", безапелационен бе третият президент на Украйна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР