"Ние не трябва да допуснем в света да избухнат въоръжени

...
"Ние не трябва да допуснем в света да избухнат въоръжени
Коментари Харесай

Путин: Не трябва да допускаме световни въоръжени конфликти

"Ние не би трябвало да допуснем в света да избухнат въоръжени спорове ", това е споделил Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, съобщи газета.ру.

Днес съветският президент е произнесъл тирада пред Световния стопански конгрес (СЕФ). "Имаме всички учредения да считаме, че има опасности от повишение на напрежението в световен мащаб. Такива и сходни трендове се следят във всички сфери на живота ни. Това е доста рисково, тъй като може да докара до експлоадиране на международни спорове и надлежно - до края на цивилизацията. Ние не би трябвало да позволяваме такова развиване на събитията ", е показал още той.

Според президента задачата на всеки един държавен водач е била да води страната си и нейните жители към благоденствие. "Само по този метод ние ще спасим света ", е споделил още Путин.

"СЕФ, провеждан всяка година в швейцарския курорт Давос, тази година се организира в онлайн формат. Причината за това е международната пандемия от коронавирусната зараза ", напомни цитираната медия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР