Ние не търсим сглобки и некоалиции в общинския съвет, имаме

...
Ние не търсим сглобки и некоалиции в общинския съвет, имаме
Коментари Харесай

Иван Таков призова: Да бъдем активни и да гласуваме с хартиена бюлетина срещу Сглобката в неделя

Ние не търсим сглобки и некоалиции в общинския съвет, имаме политики, философия, хрумвания и полезности, от които в никакъв случай няма да избягаме, съобщи водачът на столичните социалисти и претендент за общински консултант от МК " Българска социалистическа партия за България "

Да бъдем дейни и да гласуваме с хартиена бюлетина против Сглобката в неделя. Това прикани Иван Таков, водач на столичните социалисти и претендент за общински консултант от листата на Местна коалиция " Българска социалистическа партия за България ". Той заяви, че ще гласоподава с хартиена бюлетина в неделя в 11,00 часа в Националното музикално учебно заведение " Любомир Пипков " на ул. " Оборище " №17. Иван Таков прикани софиянци да не подценяват избора на общински съветници и с изключение на за Ваня Григорова за кмет на София, да дадат гласа си и за листата на Местна коалиция " Българска социалистическа партия за България ", на която тя е лидер.

" Без сериозен тим от общински съветници зад тила си кметът доста мъчно би съумял да наложи политиките и да осъществя задачите, които си е сложил, разяснява той. - В последния ден от акцията с чисто сърце мога да кажа, че не сбъркахме с избора на Ваня Григорова за наш претендент за кмет на София. Тя е отличен експерт, само че най-много е прелестен човек ".

Председателят на Българска социалистическа партия - София означи, че кандидатите за кметския стол в София от ПП-ДБ-СС и от ГЕРБ няколко пъти към този момент отхвърлят да отговорят ясно на въпроса дали имат намерение да пренесат Сглобката от национално на градско равнище. " За мен това значи, че подмяната на вота на жителите, която видяхме след последните предварителни парламентарни избори през април, се приготвя и в София, съобщи той. - И единствено нашата Местна коалиция " Българска социалистическа партия за България " може да предотврати тази сглобка. Ние имаме политики, философия, хрумвания и полезности, от които в никакъв случай няма да избягаме. Единствено ние можем да спрем това подготвяно следващо изменничество по отношение на гласоподавателите. Но единствено дружно можем да успеем. Нека да кажем ясно: Стига толкоз! в неделя, като отидем да упражним правото си на избор. Защото те имат пари, само че ние имаме глас. И нашият глас също би трябвало да бъде чут ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР