„Ние не сме влезли във властта, за да се занимаваме

...
„Ние не сме влезли във властта, за да се занимаваме
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Не сме влезли във властта, за да се занимаваме с плажове и лифтове

„ Ние не сме влезнали във властта, с цел да се занимаваме с плажове и лифтове”, сподели водачът на „ Атака” Волен Сидеров в предаването „ Тази сутрин” във връзка решението на държавното управление да позволи градежа на нов въжен превоз в Банско.

„ Не знам за какво цялата страна се занимава с някакъв въжен превоз. Вероятно става дума за пари. Ние не се съгласихме да участваме в тази коалиция поради лифтове, плажове или пързалки, а поради нещо по-сериозно и значително – да подвигаме приходите на хората, да се борим с престъпността”, добави Сидеров.

На въпрос дали решението за Банско е било взето под напън в последните дни на 2017 година и разликите в мнението на Валери Симеонов и Бойко Борисов по проблема, Сидеров сподели „ в случай че обичат да се уточнят като възрастни мъже”.

Той уточни, че доста по-голям проблем за разрешаване е цената на водата и дейностите на КЕВР.

„ КЕВР е една нездравословна комисия, където може би би трябвало да се стартира диалог за корупция. Начело на нея стои един неприкрит костовист, който би трябвало неотложно да си подаде оставката”, сподели Сидеров.

По думите му комисията би трябвало да бъде овладяна, тъй като тя се избира от Народното събрание, само че не се регистрира пред него.

„ Няма да се примиря с това да се подвига цената на водата, тока и парното, след което хората да сочат с пръст нас и да споделят „ вижте какво направихте”, добави още водачът на „ Атака”.

Той добави, че през новата година ще припомня на своите съдружни сътрудници, че те са във властта, с цел да „ вършат живота на българите по-добър”.

„ В България няма единствено 6 млн. скиори”, разяснява още Сидеров.

По мотив мненията в западни медии, че България поема председателството на Европейския съвет в „ облак от корупция”, Сидеров съобщи, че в множеството европейски страни има доста по-сериозна корупция и „ те си го знаят”.

„ Това е метод да се цапа имиджът на България. Ако обичат, да си гледат тяхната корупция”, сподели още Сидеров.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР