„Ние не сме управляващи от 1 г. и решенията в

...
„Ние не сме управляващи от 1 г. и решенията в
Коментари Харесай

ГЕРБ: Слабо и категорично неадекватно е поведението на българската държава за Украйна

„ Ние не сме ръководещи от 1 година и решенията сега напълно лежат върху плещите на Кирил Петков, на държавното управление, което сглоби Румен Радев. Тези, които сега отхвърлиха да гласоподават български пари да се харчат в съветски военно-промишлен комплекс, са отговорниците за слабото и изрично несъответстващо държание на българската страна в тази обстановка “, акцентира зам.-председателят на ГЕРБ.

На въпрос на какъв мандат е отишъл министър председателят Петков в Брюксел за разискването на глобите против Русия, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев сподели:

„ Със слаб мандат, тъй като неговото държавно управление от четири партии е разединено “.

„ Българска социалистическа партия не поддържа глобите, не поддържа да има ясно прекъсване на финансирането за съветската военно-промишлена машина от страна на България и неговата позиция е доста по-слаба, в сравнение с позициите на други водачи в Европейски Съюз. Но ние дойдохме тук да подкрепим Украйна, да заявим нашия глас против експанзията на РФ, против войната. Привържениците на „ Демократична България “, които са толкоз прочувствени, са в коалиция с някогашните комунисти, които способстваха за това да няма същинска декомунизация в нашата страна и младежите да не знаят кой кой е и от какво произлизат нашите зависимости с путинския модел на държавност “, добави Ковачев.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР