Ние не сме скарани с никой. Избирателите имат глави на

...
Ние не сме скарани с никой. Избирателите имат глави на
Коментари Харесай

Асен Василев: Избирателите не са глави добитък, всеки сам ще направи избора ня 14 ноември

Ние не сме скарани с никой. Избирателите имат глави на раменете си и сами вършат своя избор. Те не са глави добитък и да се каже: тази партия има толкоз глави добитък, другата партия има толкоз глави добитък и едната взема от другата. Всеки гласоподавател ще си направи избора на 14 ноември за коя партия да гласоподават.

Това съобщи в предаването " Панорама " Асен Василев от " Продължаваме промяната ".

" Ние диалога сме го почнали, предложили сме правила, съгласно които считаме, че страната би трябвало да се ръководи, основни решения, насоки, в които да се движим в браншове, които са много заболели, и търсим единодушие, че това е методът, по който страната би трябвало да се ръководи ", добави той.

Василев изрази мощна вяра такова единодушие да бъде реализирано в идващия парламент.

" Имаме едни много по-центристки визии и политически, и стопански. И че би трябвало да се откри баланс сред икономическата отговорност и ниските налози, които България има, и опцията да се влага в опазване на здравето, обучение, да се създадат почтени пенсии за старите хора. Този баланс при госпожа Манолова е друг, в " Да, България " е напълно друг ", разяснява Василев.

Според него това, в което имат вяра от " Продължаваме промяната ", най-добре се видяло при актуализацията на бюджета. По думите му в актуализацията те са съумели да покачат събираемостта, спрели са част от течовете в държавната хазна и това е разрешило, от една страна, да се понижи дефицитът, от друга - да се подкрепи бизнесът, пенсионерите, медиците и т.н.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР