Ние не сме се укривали в нито една секунда. Бяхме

...
Ние не сме се укривали в нито една секунда. Бяхме
Коментари Харесай

Банева: Ясно е, че спецпрокуратурата не кани на кафе

" Ние не сме се укривали в нито една секунда. Бяхме изцяло наясно, че прибирайки се на 26 октомври в България, ние ще бъдем в профилираната прокуратура за нещо, което желае да ни пита. "

Това съобщи Евгения Банева преди началото на днешното правосъдно съвещание, на което съдът ще прегледа настояването на прокуратурата за тяхното непрекъснато задържане.

Ако прокуратурата е имала подозрения, че сме се укривали, тя би могла да направил инспекция в системата на полетите и да откри, че полетът ни е бил запазен от няколко седмици.

Банева дефинира като цялостен парадокс повдигнатото им обвиняване за пране на пари в размер на близо 1 милиарда лв..

" В 99% от изброените компании, персонално аз съм никоя и в никакъв случай не съм изпълнявала никаква функционалност ", безапелационна беше тя.

Банева съобщи и че е майка на три малолетни деца и изиска от съда да бъде пусната под гаранция, с цел да може да се грижи за тях. Тя даде обещание, че тя и брачна половинка са подготвени да спомагат на прокуратурата до изясняване на случая.

За Баневи е доста значимо от делото да излязат почтени, тъй като нямат желание да живеят като бегълци от " тяхната лична страна до края на живота им ".

Банева напомни, че на 26 октомври, дружно със брачна половинка си Николай Банев и трите им деца, са били задържани на летището в Ница при постоянен полет, който е бил запазен доста по-рано.

Евгения Банева напомни и цялостната история, при която са били задържани. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР