Ние не сме се огънали нито за миг, каза в

...
Ние не сме се огънали нито за миг, каза в
Коментари Харесай

Кирил Петков: Не сме се огънали нито за миг

Ние не сме се огънали нито за момент, сподели в Търговище съпредседателят на „ “. Пред симпатизанти и последователи в регионалния град той отговори на въпрос, задаван му на всички места – дали от „ “ са изневерили на обещанията към хората, съобщи Българска телеграфна агенция.

„ Ние след петите избори имахме 63-ма депутати от 240. С 63 от 240, бидейки втора политическа мощ, ние през днешния ден имаме министър председател, който се споделя акад. Денков – почтен, можещ, компетентен, който, като отиде на открито, не се срамим и знаем, че ще свърши работа; който има идея. Имаме министър на финансите –, който няма да открадне една стотинка от държавния бюджет; който внимава други да не откраднат и който в действителност му пука. – министър на районното развиване, който с първата стъпка спря 4 милиарда поръчки, пуснати по остарялата скица - на база 60% цена и 40 % други критерии. Същата причина, поради която ние паднахме “, съобщи Петков.

По думите му тези хора са на тези позиции, макар че представителите на „ “ са 63-ма от 240 в Народното събрание. Той изясни и протичащото се в Народното събрание. „ Шейсет и две от 66 промени, които ние искахме да се гласоподават в последните два месеца, се гласоподаваха. Случиха ни се неща, за които не сме мислили преди пет години “, сподели и даде образец с основния прокурор и промяната с опцията да се проверява институцията, без значение на личността. 

„ Аз персонално усещам, че с толкоз лимитирана опция в Народното събрание, да имаме и изпълнителна власт, и промени – ние не сме се огънали нито за момент “, сподели той пред търговищенци в залата на Художествената изложба в града. Петков сподели, че парламентарната група на „ “ нямат нито едно решение, взето на база на боязън или на изгода. 

бе в Търговище, дружно с Явор Божанков, с цел да поддържат претендента за кмет на общината Стефан Асенов, повдигнат от коалиция „ – “ и претендентите за общински съветници. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР